DR-journalist Christian Andersen: Inger Støjberg er psykisk syg

Danmarks Radios venstreorienterede journalister jubler over, at Inger Støjberg er blevet fyret som Venstres næstformand.

“Godnat Inger,” lyder den hånlige farvelhilsen fra DR’s Christian Andersen.

Licensjournalisten Christian Andersen kan ikke skjule sit had mod Inger Støjberg, som han kalder ‘Inger Støjkilde’. Øgenavnet har et kvindefjendsk skær over sig, fordi det antyder, at Inger Støjberg ‘larmer’ meget. Kvindehadere brugere ofte det nedværdigende ord ‘skinger’ om kvinder, der blander sig i den offentlige debat. Her har DR-reporteren Christian Andersen fabrikeret en variant af det sexistiske stigma.

DR’s Christian Andersen skriver, at Inger Støjberg lider af paranoia. Paranoia er en svær sindslidelse præget af vrangforestillinger, typisk i form af forfølgelsesvanvid. Christian Andersen har været ansat i over 20 år i Danmarks Radio. Han har været tilknyttet DR’s undervisningsafdeling, Aftenshowet og har lavet dokumentar og faktaprogrammer.

Den erfarne Christian Andersen er ikke uddannet journalist, men har alligevel formået at modtage den fornemme cavlingpris. Hvis du er venstreorienteret nok, så belønner medieeliten dig.

Christan Andersens bedste ven og samarbejdspartner er den tidligere DR-journalist Kenan Seeberg. Sidstnævnte har været en central figur i BZ-bevægelsen. Her var han blandt chefforhandlerne, der pressede kommunen i gadekampene om københavnske bygninger. Kenan Seeberg og Christian Andersen har tidligere lavet fælles dokumentarprogrammer om den ekstremistiske højrefløj. De har derimod aldrig skildret de venstreekstreme og autonome fraktioner – som Kenan Seeberg har direkte tråde til. Man modarbejder ikke sine politiske venner i DR.

Det hører til sjældenhederne, at DR-journalister som Christian Andersen lægger deres åbenlyse politiske had frem som i dette tilfælde. Licensbetalerne må ikke vide, at mange DR-ansatte tilhører Det Radikale Venstre eller den yderste venstrefløj.

Kan Danmarks Radio leve med politiske aktivister, der er ansat som såkaldte journalister?

De røde lejesvende lever i bedste velgående. Og de hader Inger Støjbergs kamp mod islamiske barnebrude.

5 Kommentarer på "DR-journalist Christian Andersen: Inger Støjberg er psykisk syg"

  1. håber Christian Andersen, bliver ramt nemesis, fx hænge i et jomfrubur

  2. Danmarks Radio er jo også nogle røde kommunister, som altid ser deres snit til at skide på alle, der er imod islam..
    Jeg tror at Inger Støjberg tilslutter sig Nye Borgerlige…

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.