Muslimer advarer: Du må ikke ønske ‘god jul’ til vantro danskere

Den hadske stemning i den islamistiske Facebookgruppe ‘Muslimer til stemmeboksene’ bliver mere og mere tydelig.

Den arabiske moderator af gruppen drister sig til at ønske nogle kristne Facebookbrugere en glædelig jul, da der findes en del venligboere i ‘Muslimer til stemmeboksene’.

Flere muslimer irettesætter straks moderatoren og påpeger, at muslimer ikke må ønske god jul. Muslimer må angiveligt kun ønske god eid, hvis de skal overholde koranens love. En mandlig muslim bakker straks op om forbuddet mod at sende hilsner til vantro kristne skatteslaver.

Integrationen er gået galt, når unge muslimske migranter, der nyder godt at velfærdsgoderne i et sekulært land med kristne værdier, forbyder at sende julehilsner. ‘Muslimerne til stemmeboksene’ blev oprettet op til det seneste folketingsvalg i 2019. Målsætningen var at starte en politisk vækkelse blandt de hundredtusindvis af muslimer i Danmark.

Gruppen har i stedet udviklet sig til et religiøst forum for social kontrol, hvor tusindvis af muslimer deltager. Den libanesiske ejer af Facebookgruppen sammenkalder til tider sit muslimske bagland, hvorefter de masseanmelder de danskere på de sociale medier, som de ønsker bandlyst og sendt ud i mørket.

Islamismen har et stadigt strammere greb om danskerne. Det er nu almindeligt kendt, at muslimer forbyder hinanden at sende venlige julehilsner til den befolkning, der har finansieret deres velfærdsgoder.

Omvendt forventer muslimer, at Københavns Rådhusplads står klar til eidbøn.

Hvorfor bosætter hadske muslimer sig i et land med kristne værdier?

2 Kommentarer på "Muslimer advarer: Du må ikke ønske ‘god jul’ til vantro danskere"

  1. Hvorfor bosætter hadske muslimer sig i et land med kristne værdier?
    Det spørgsmål er til at besvare:
    Det er fordi de vil have landet og dets værdier. hvilket er et led i deres lorte Kalifat.

  2. hold kæft, muslimerne og de politiske korrekte fra venstre til højre, har det fælles, at de er pisse intolerante, altså det de beskylder især den yderste højrefløj for, at være.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.