TV Avisens mangeårige studievært Paula Larrain går amok: Farvel Danmark!

Det er tankevækkende at se, hvilke nyhedsværter som Danmarks Radio udvælger.

Indvandreren Paula Larrain kom til Danmark som fireårig sammen med sine forældre, der krydsede Atlanterhavet for at få del i den danske velfærd og danskernes skattekroner.

Paula Larrian blev uddannet journalist og fik et licensbetalt job som nyhedsvært på TV Avisen. Her indledte hun et forhold til DR-kollegaen Morten Løkkegaard. Sidstnævnte er i dag politiker i Europaparlamentet for Venstre.

I dag foragter Paula Larrain det land, som tog imod hende og familien, da de rejste tusindvis af kilometer for at få asyl. Paula Larrain mener, at danskerne er intolerante, og hun planlægger at forlade Danmark.

Paula Larrain er stadig tilknyttet Danmarks Radio, og hun hæver en høj licensløn som både tv- og radiovært. Seerne kan lige nu opleve Paula Larrain i en programrække på DR2, hvor hun i fællesskab med blandt andet en muslimsk imam giver gode råd til danskerne.

Det er ikke første gang, at en tv-kendis planlægger ar forlade Danmark. Også den egyptiske komiker og muslim Omar Marzouk har tidligere truet med at rejse hjem. Den trussel er ikke blevet indfriet, og Marzouk nyder stadig de danske velfærdskroner.

DR-værten Paula Larrain har ikke offentliggjort, hvornår hun gør alvor af truslerne og forlader Danmark.


Se også Euroman-redaktør Kristoffer Dahy Ernst vil stoppe ‘objektivisering’ af kvinder: ‘Jeg tog nogle fag i kønsstudier, da jeg læste’

3 Kommentarer på "TV Avisens mangeårige studievært Paula Larrain går amok: Farvel Danmark!"

  1. så fuck af, dit utaknemmelige skarn

  2. Riv hendes statsborgerskab i stykker og send sækken hjem til geddeknepperland!
    – Hun vil ikke blive savnet!!!

  3. Tak:
    En lort mindre i Danmark.
    Tak.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.