Coronaskandale: Socialdemokratiet giver første vaccine til partikammerat

Socialdemokratiets toppolitikere har raget magten til sig under den igangværende coronakrise.

Søndag morgen smilede statsminister Mette Frederiksen veltilfreds, da en mangeårig partikammerat blev skubbet foran i vaccinekøen.

Socialdemokratiets magtvælde blev udstillet på skammeligste vis, da en socialdemokratisk politiker fik den første coronavaccine i Danmark.

Det var den tidligere formand for Socialdemokratiet i København, Carl-Einar Jørgensen, der modtog den længe ventede vaccine.

Carl-Einar Jørgensen var valgt for Socialdemokratiet til Københavns Borgerrepræsentation fra 1970 til 1984. Her var han formand for Børne- og Ungdomsværnet, og han bestred samtidig den magtfulde post som formand for Socialdemokratiet i Hovedstaden.

Det er netop Socialdemokratiet, der i dag leder både Region Hovedstaden og Københavns Kommune. Region Hovedstaden og regionsrådsformanden Sophie Hæstorp Andersen styrer det omfangsrige vaccineprogram mod COVID-19 i fællesskab med det socialdemokratiske bystyre.

Myndighedernes kommunikationsfolk havde nøje udvalgt den smilende socialdemokrat, Carl-Einar Jørgensen, da pressen mødte op for at få sine billeder og dagens coronahistorie.

Statsminister Mette Frederiksen var ikke sen til at stille sig frem i pressens søgelys og kommentere den første coronavaccine.

Mette Frederiksen fik lidt point på kontoen, og den nu pensionerede partiformand i København kom først i coronakøen.

Det minder lidt om det tidligere Østtyskland, hvor røde partikammerater også skaffede hinanden fordele.


Se også Mohamed Salah forhadt på SoMe efter julebillede: Muslimer skal ‘ikke fejre’ andre religioners højtider …

5 Kommentarer på "Coronaskandale: Socialdemokratiet giver første vaccine til partikammerat"

 1. socialdemokraterne er bund korrupte

 2. På den anden side kom det lidt bag på mig, at det ikke var en lokal salafist, der blev velsignet med den første vaccine…
  – Men det kommer dog heller ikke som en overraskelse, at de røde favoriserer alle sine kommunist-venner og sætter dem forrest i køen!

 3. Og så lige et link omkring vaccinen:

 4. Indspist som altid – og lige så længe som jeg kan huske det har det været fordele til socialdemokrater og deres venner samt de store firmaer fra de “borgerlige”. Korruption i Danmark? Nej nej, det kender vi ikke noget til..😆😆😆😆😆(sarkasme kan forekomme)..

  • Man må jo holde på vælgerkorpset så længe som muligt, selv om de synger på sidste vers. ☻
   Corona- Rend mig:
   Influensstikket bliver man syg af. og hvad så med Coronastikket.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.