Skandale: Danske dommere hylder islam med foto fra moské

Når dommerne ved Retten på Frederiksberg trækker sig tilbage for at bestemme om, de anklagede er skyldige, så kan de kigge på et foto fra en københavnsk moske.

I et særligt lokale i retsbygningen, der benyttes af dommerne, hænger et sort-hvidt foto, der stammer fra en moské i Københavns Nordvestkvarter. Her kan man se en række muslimer, der knæfalder Allah. Retten på Frederiksberg ligger i hovedstadsområdet, og der er 14 dommere tilknyttet.

Mange danskere har set skriften på væggen. De danske domstole er i høj grad præget af dommere, der læner sig op af et globalistisk livssyn, som man finder det hos eksempelvis Det Radikale Venstre.

Gang på gang afdækkes det, at muslimske kriminelle slipper med milde straffe og betingede udvisninger. Eksempelvis holdt indtil flere dommere hånden over en afrikansk seriemorder og voldtægtsmand, der endte med at slå flere pensionister ihjel i København. Og senest er en irakisk røver og voldsmand sluppet for en tur i retten. Det kostede en kun femårig dansk pige livet.

Nu kan danskerne ved selvsyn se, at en imam og bedende muslimer pryder et af de mest centrale rum i en dansk retsbygning.

Danske dommere elsker islam. Allah er stor i Retten på Frederiksberg!

3 Kommentarer på "Skandale: Danske dommere hylder islam med foto fra moské"

  1. vi må snart ha udryddet det muslim glade segment i vores kære Danmark

  2. Deres tur kommer også

  3. En forsmag på fremtidens justits..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.