Red Barnet reklamerer for islam: Viser små piger med shariatørklæder

Den humanitære organisation Red Barnet udviser en særlig og bizar forkærlighed for islam. Socialisten Johanne Schmidt-Nielsen går så langt, at hun udstiller små afghanske piger på de sociale medier, mens de er iført det kvindefornedrende shariatørklæde.

Det er absurd, at Red Barnet ikke tager afstand fra at seksualisere børn gennem religion. I stedet viser Enhedslistens tidligere partiboss og Red Barnet, hvordan helt små piger tildækkes og får skjult deres hår, så de ikke gør ældre muslimske mænd liderlige.

Islam har en tro følgesvend i Red Barnet.

*

Billedet med Johanne Schmidt-Nielsen og den burkaklædte kvinde er taget i folketinget, da Red Barnets generalsekretær stadig var toppolitiker. Johanne Schmidt-Nielsen mødtes med en rabiat islamist for at høre om burkaens vidunderlige verden.

Red Barnets nuværende leder, Johanne Schmidt-Nielsen, går ind for, at kvinder skal kunne iføre sig den islamistiske burka i Danmark. “Jeg er modstander af, at staten bestemmer, hvilket tøj vi går i. Og jeg synes også, det er spild af politiets ressourcer,” forklarede Red Barnets generalsekretær i 2018.

*

Mere om Red Barnet her

4 Kommentarer på "Red Barnet reklamerer for islam: Viser små piger med shariatørklæder"

  1. stupide kælling af navnet Johanne….

  2. Hun vil forstå, hvis hun bliver kulturberiger på den gode måde.

  3. To muslimer på en strand

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.