Var den muslimske vanvidsbilist Helmi Mossa Hameed blevet dømt efter anklageskriftet, da han for to år siden påkørte en 26-årig kvinde og sendte hende i koma, kunne en femårig pige have været i live i dag

Tekst fra dagens BT.

BT kan i dag “afsløre”, at den muslimske vanvidsbilist Helmi Mossa Hameed ikke havde haft mulighed for at dræbe en femårig dansk pige, hvis Danmark havde haft et fungerende retssystem.

Jeg vil ikke undlade at rose BT og journalist Thomas Ambrosius for, at avisen er nået frem til nøjagtig samme konklusion, som jeg fremlagde for lidt over en måned siden.


Giv Hard Line din vælgererklæring her

2 Kommentarer på "Var den muslimske vanvidsbilist Helmi Mossa Hameed blevet dømt efter anklageskriftet, da han for to år siden påkørte en 26-årig kvinde og sendte hende i koma, kunne en femårig pige have været i live i dag"

  1. “Vanvidsbilist”. Endnu et establishment buzzword, der forsøger at dække over hvad der reelt er hverdagsjihad. Terrorisme. Jeg tror ikke et sekund på at han ikke vidste, hvad han gjorde! Tillykke til de ansvarlige politikere og dommere. Vi husker jer!

  2. dødsstraf tak

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.