Pia Kjærsgaard: Det bør være en del af pensum at vise Muhammedtegningerne for, at man fuldt ud kan undervise i, hvad det egentligt handlede om

Pia Kjærsgaard fra Dansk Folkeparti skriver om Muhammedtegningerne på sin Facebookprofil:

“Det er det her billede, som der nu er stor røre om, ift. om undervisere skal vise eller ej. Jeg har fuld forståelse for, at en lærer er betænkelig ved, at vise de tegninger som udløste hele den såkaldte Muhammed-krise. Men jeg har ingen forståelse for argumentet om, at tegningerne ikke bør vises i en undervisningssituation. For det bør netop være en del af pensum at vise tegningerne for, at man fuldt ud kan undervise i, hvad det egentligt handlede om. At vise tegningerne handler ikke om en provokation. Men om en nødvendighed. Føler man sig krænket af at se en tegning, er man i det helt forkerte land. Og vælger man stadig at være her, er det bydende nødvendigt, at man udvikler sig, så man kan se en tegning uden at blive krænket. Her kommer netop undervisningen til sin ret. Og en del af det er, at man kan se og drøfte de tegninger, som en del af en helhed.”


Se også Modtog terrortrusler efter at have delt Pia Kjærsgaards Facebookopslag

Be the first to comment on "Pia Kjærsgaard: Det bør være en del af pensum at vise Muhammedtegningerne for, at man fuldt ud kan undervise i, hvad det egentligt handlede om"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.