Modtog terrortrusler efter at have delt Pia Kjærsgaards Facebookopslag

De trusler, som Pia Kjærsgaard p.t. bliver udsat for på Facebook, begyndte på Max Uwe Jensens Facebookprofil efter, at han havde delt Pia Kjærsgaards Muhammedkop-opdatering. Siden rykkede trusselmagerne over på Pia Kjærsgaards profil. Truslerne på Max Uwe Jensens Facebookprofil er anmeldt til Nordjyllands Politi, men kender man Nordjyllands Politi ret, opretter de end ikke en sag på truslerne.


Se også Århus: Frisindet somalisk kvinde overfaldet af seks somaliske mænd: ‘uden tørklæde … hun bad om det”

6 Kommentarer på "Modtog terrortrusler efter at have delt Pia Kjærsgaards Facebookopslag"

 1. de der m u s l i m e r, er verbal og fysisk voldsparate hele tiden, de er sgu ikke særlig kloge, lavintelligents lavintelligents og atter lavintelligents.

 2. Hvor kan man gå til abesprog for at forstå disse “mennesker”?

 3. Max Uwe, har du meldt det til facebook?

  • Det nytter ikke en hudende fis af anmelde det til FB. Der må man godt true folk, når man er Muslim. FB har side: Både med censur for os der kritiserer ISLAM. FB holder også hånden over JOE BIDEN hvis denne løgnhals bliver kritiseret af Trump. The big Tech holder hånden over Landsforræderne “Demokraterne”.

   Truslerne på Max Uwe Jensens Facebookprofil er anmeldt til Nordjyllands Politi, men da vi kender man Nordjyllands Politi ret, opretter de end ikke en sag på truslerne.
   Så vi ved hvor dette “Stikkerkorps befinder sig, både Politisk og på magtens side”. Men vi ved også alle sammen: Det holder ikke i længden, eller på den lange bane om man vil.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.