Muslim overtræder burkaforbuddet; den danske anmelder af lovbruddet får en bøde for gadeuorden

En muslim overtræder dansk lovgivning. Men det er naturligvis anmelderen af forholdet, der ifølge politiet udgør det egentlige problem. Carsten Thrane skriver på Facebook:

“I toget denne morgen. Hun blev fanget. Hun får en bøde for at bryde niqabforbuddet. Politiet spurgte mig om, jeg havde sagt noget racistisk. Det havde jeg ikke. Men for dårligt, at politiet spørger om det. Jeg får en bøde for gadeuorden, fordi min fotoaktivitet skabte drama. En anden passager optog video, men havde tendens til at mene, at det var mig og ikke niqabkvinden, som skabte drama. Hun forsøgte at stjæle min telefon. Det ville politiet ikke sigte hende for.”

5 Kommentarer på "Muslim overtræder burkaforbuddet; den danske anmelder af lovbruddet får en bøde for gadeuorden"

  1. Jammen så ved vi da hvor politiet står vedrørende denne lov.

  2. Klamme sæk!

  3. Ud med den kælling.

  4. Politiet er for det første infiltreret og for det andet i mange tilfælde præget af deres egen personlige overbevisning og svømmer rundt i deres egen magtfuldkommenhed, ligesom de politikere, der hjemler deres powertrips. Oftest er de på de islamofiles side, som der har været adskillige eksempler på..

  5. Hun hader Danmark. Det ved vi jo.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.