Muslimsk terror i Paris: Pakistans premierminister fordømmer satiretegninger

Fredag formiddag angreb en pakistansk indvandrer tilfældige mennesker med en kødøkse i Paris.

Terrorangrebet blev udført i Allahs navn og var rettet mod satiremagasinet Charlie Hebdo, der flere gange har bragt de berømte ‘Muhammedtegninger’.

Få timer senere udsendte den pakistanske premierminister en tale. Her valgte premierminister Imran Khan at tordne mod de selvsamme satiretegninger, der tidligere på dagen havde fået hans landsmand til at gå til angreb med en kødøkse.

Pakistans leder fordømte IKKE den pakistanske terror, der havde ramt Europa.

Dette fortæller en del om den islamiske tankegang. Man ser gennem fingre med blodig økseterror, men svovler mod harmløse satiretegninger.

Islam skal beskyttes på alle måder.

Pakistan er kendt for, at folkemængder tidligere har forsamlet sig spontant og slået mennesker ihjel, der har kritiseret islam. Det er altså en del af den pakistanske kultur at dræbe islams modstandere.

I Danmark repræsenteres Pakistan i folketinget af partilederen Sikandar Siddique. Den muslimske politiker fordømmer også Muhammedtegningerne, og han arbejder for at genindføre blasfemiparagraffen. Målet er at straffe danskere, der ikke respekterer koranen og islam.

I april 2019 forlanger selvsamme Sikandar Siddique, at de danske myndigheder fængsler hans politiske modstander Rasmus Paludan fra Stram Kurs, fordi Paludan ikke respekterer islams værdier.

Ingen danske politikere har taget afstand fra de hovedrystende ytringer fra Pakistans premierminister.

4 Kommentarer på "Muslimsk terror i Paris: Pakistans premierminister fordømmer satiretegninger"

  1. ISLAM består af HYKLERISKE mennesker(primater)

  2. Frankrig er fyldt med terrorister og islamistisk affald.. Underligt at franskmændene ikke har fået nok og giver lortet et los i røven hjem til hvor de hører til!

  3. Og ikke een eneste vestlig leder går ud og fordømmer den pakistanske premierminister..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.