Frie Grønne … og lidt om farven grøn i islam

Islamstudie.dk skriver:

“Farven grøn betragtes af nogle muslimer som “islams farve” eller “Profetens farve”, fordi den stamme, som Profeten Muhammed tilhørte, havde et grønt banner. Den grønne farve var for disse beduiner symbol på Paradis. De troende i Paradis vil bære klædedragter af grøn silke og brokade (18:31, 76:21), og de vil læne sig op ad grønne puder (55:76).
Farven grøn er også symbol på liv: Gud sender den livgivende regn ned fra himlen, så at den golde jord frembringer mange forskellige slags grønne vækster (6:99, 22:63 …). Kuplen over Profeten Muhammeds grav i Medina er grøn.”


Se også Tidligere justitsminister: Partistifter Sikandar Siddique fra Frie Grønne Stemmer var med i Hizb ut-Tahrir

6 Kommentarer på "Frie Grønne … og lidt om farven grøn i islam"

  1. islam skal fjernes fra jorden, islam skal mærke sin nemesis, pga de over ¼ milliard vantro de har dræbt siden islams opstående. islam må dø 💀✝

  2. Som Imam sagde:
    I Paradiset er der Skønne unge Jomfruer, De hverken spiser, drikker, tisser eller laver stort.
    Og der er 72 til hver af jer troende, som har udført og levet Allah´s bud.

    Dette får enhver ung muslim til at savle.

    Men tænk lige engang: Disse Skønne unge Jomfruer, De hverken æder, drikker, pisser eller skider. Ja kære alle sammen. Det må da være L O L I T A D U K K E R. Op pustelige, Gad vide om det er Allah der puster dem op. Ja: Kære venner, Tankerne flyver. ☻☻☻

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.