Tidligere justitsminister: Partistifter Sikandar Siddique fra Frie Grønne Stemmer var med i Hizb ut-Tahrir

I dag danner Uffe Elbæk et nyt parti sammen med den pakistanske folketingspolitiker Sikandar Siddique.

Danskerne kan være sikre på, at journalisterne ikke vil spørge til Sikandar Siddiques blakkede fortid hos den radikaliserede bevægelse Hizb ut-Tahrir.

Anderledes så det ud i 2005, da den kendte Venstre-politiker Søren Pind rettede et nådesløst personangreb på Sikandar Siddique og udråbte ham til ‘fundamentalist’.

“Sikandar Malik Siddique, som er tilknyttet den fundamentalistiske organisation Hizb ut-Tahrir,” skrev Søren Pind i et brev, der omhandlede den pakistanske politiker.

I brevet hæfter Søren Pind sig ved, at Sikandar Siddique erklærer, “at hans forhold til Hizb ut-Tahrir er »irrelevant«.”

Det skulle angiveligt være en indrømmelse fra Sikandar Siddiques side, der viser pakistanerens tilknytning til radikal islam.

Efterfølgende erkender Sikandar Siddique, at han har været til stede ved et møde hos islamistbevægelsen Hizb ut-Tahrir:

“Misforståelsen er tilsyneladende opstået, fordi jeg på et tidspunkt har været tilhører ved en åben konference i Nørrebrohallen arrangeret af Hizb ut-Tahrir,” erklærer Sikandar Siddique.

Den tidligere chefredaktør på Information, Lars Hedegaard, siger, at han har talt med tre kilder, der har kendt Sikandar Siddique i årevis. Kilderne har set Sikandar Siddique deltage i en af Hizb ut-Tahrirs demonstrationer på Nørrebro i København. Desuden er Siddique spottet til et stormøde hos Hizb ut-Tahrir i Nørrebrohallen.

Senere bliver Søren Pind justitsminister i en regering, der er ledet af statsminister Lars Løkke Rasmussen.

En forhenværende justitsminister har anklaget et nuværende muslimsk folketingsmedlem for at have været radikaliseret islamist.

I dag sidder journalisterne tålmodigt og hører på Sikandar Siddiques politiske målsætninger i forbindelse med sit ny parti Frie Grønne Stemmer. Her vil klimaet og muslimers rettigheder i Danmark med stor sikkerhed stå højt på dagsordenen

Men mediefolkene vil ignorere Sikandar Siddiques fortid hos Hizb ut-Tahrir.

En islamistisk bevægelse, der vil indføre sharialov og stening af kvinder i Danmark. Det overordnede mål er en ny islamisk stat

Fortjener det muslimske folketingsmedlem Sikandar Siddique ikke et kritisk spørgsmål i den anledning?


(Maleriet forestiller angiveligt Muhammed, der kysser Allah)

*

Mere om Sikandar Siddiques islamiske valgkamp for Alternativet her

3 Kommentarer på "Tidligere justitsminister: Partistifter Sikandar Siddique fra Frie Grønne Stemmer var med i Hizb ut-Tahrir"

  1. Sikandar Siddique er og bliver ISLAMIST, derfor skal han udvises til sit lorte land Pakistan

  2. Hvad forestiller billederne, vi er mange der gerne vil se dem.

  3. Og han vil skabe et mangfoldigt parti.. Hvornår fanden er muslimen pludselig blevet mangfoldig??? Islam har jo lært den troende salafist, at ikke-troende skal dræbes – Manden burde smides ud!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.