Facebook sletter Martin Henriksens opslag om afghansk jurist i Udlændingestyrelsen

Censurens klamme hånd har igen kvalt den offentlige debat i Danmark.

Facebook har slettet DF’eren Martin Henriksens opslag om den afghanske statsborger Soma Mayel, der arbejder som asyljurist i Udlændingestyrelsen.

“Det er tankevækkende, fordi det pågældende opslag har været med til at starte en offentlig og politisk debat om, hvorvidt det er hensigtsmæssigt, at udenlandske statsborgere sidder i Udlændingestyrelsen,” siger Martin Henriksen.

Både den socialdemokratiske regering, Det Radikale Venstre og flere fagforeninger har været kritiske overfor Martin Henriksens Facebookopslag og politiske holdninger. Fagforeningerne Dansk Magisterforening og DJØF har endda truet Martin Henriksen med politiet.

Dansk Folkeparti stiller lige nu spørgsmålstegn ved, om det er fornuftigt, at udlændinge behandler og uddeler opholdstilladelser til andre udlændinge.

Denne holdning strider imod Facebooks venstreorienterede verdenssyn. Det sociale medie har slettet opslaget og den medfølgende artikel, der brugte Soma Mayel som et eksempel på forholdene i Udlændingestyrelsen.

Afghanske Soma Mayel har endda selv delt billeder af sit afghanske pas på Facebook ved en tidligere lejlighed.

Oplysningerne om den afghanske statsborger i Udlændingestyrelsen overtræder Facebooks såkaldte regler for ‘hadefuld retorik’.

Sletningen er bemærkelsesværdig, fordi udlændingejuristen Soma Mayel selv har fremturet med særdeles hadefuld sprogbrug på Facebook rettet mod Martin Henriksen.

Soma Mayel har kaldt DF-profilen for en ‘tosse’ og en ‘tåbe’. Desuden har Soma Mayel nedgjort Martin Henriksens uddannelsesniveau i direkte vendinger.

“Jeg (Soma Mayel, red.) er stadig, indtil videre, en bachelorgrad foran ham. Ligesom mine dygtige kollegaer er ham overlegen på flere fronter. Tosse,” lyder den nedværdigende sprogbrug fra Soma Mayel, der fortsætter:

“Martin Henriksen ved måske bare ikke meget om juristløftet og det at gå på en videregående uddannelse.”

Facebook betegner det ikke som hadefuld retorik at kalde en Dansk Folkeparti-politiker for ‘tosse’ og ‘tåbe’. Derimod er der hadefuld retorik, når man påpeger, at en afghansk statsborger er ansat i Udlændingestyrelsen.

“Det er et angreb på den frie debat. Det, der har været sagen her, er, at jeg i Facebooks øjne har haft de forkerte holdninger,“ siger Martin Henriksen.

De danske frihedsbegreber og ytringsfriheden gælder i stingende grad for udenlandske statsborgere, mens danskerne må krybe langs væggen.

Hvorfor er Soma Mayels angreb ikke fjernet? Er der andre regler for afghanske statsborgere på Facebook?

*

Læs her om Udlændingestyrelsens Soma Mayel, der ydmyger Martin Henriksen og kalder ham ‘tosse’ og ‘tåbe’.

Se også Afsløring: Jurist hos Udlændingestyrelsen er statsborger i Afghanistan

4 Kommentarer på "Facebook sletter Martin Henriksens opslag om afghansk jurist i Udlændingestyrelsen"

 1. boycot Facebook, godt jeg ikke bruger det LORT?

 2. Det er helt forrykt, hvad der foregår.

  Censuren af den demokratiske debat bliver mere og mere ekstrem, og det kan kun ende galt, hvis ikke snart der sker en kraftig tilbagerulning af censuren meget snart.

  • FB, TW, Instagram er KUNm for tumper.
   Lad de politiske korrekte være uenig med sig selv, vi alle her ligger på et højere neveau.

   Igen en “Lirekassemand”
   13-årig gennemtæsket af gruppe på otte – fik brækket næsen. Nogle talte med “udenlandsk accent”

   17. juli 2020 24NYT Kriminalitet, Tophistorie Kommentarer lukket til 13-årig gennemtæsket af gruppe på otte – fik brækket næsen. Nogle talte med “udenlandsk accent”
   Vidner søges til overfald – Folkeparken, Roskilde

   Politiet søger vidner til et overfald på en 13-årig dreng fra Helsinge, som fandt sted tirsdag d. 14. juli 2020 omkring kl.18.30. Overfaldet fandt sted på det offentlige toilet, som ligger i tæt ved amfiteatret i Folkeparken i Roskilde. Her blev drengen passet op af en gruppe unge mænd, som overfaldt den 13-årige med slag og spark.

   Drengen blev truet med kniv, og de fratog hans Iphone mobiltelefon og hans bæltetaske af mrk. Gucci, før de stak af fra stedet.

   Mere på linket.

   https://24nyt.dk/13-aarig-gennemtaesket-af-gruppe-paa-otte-fik-braekket-naesen-nogle-talte-med-udenlandsk-accent/

   Ja Det var så en Dreng mere det blev banket til lirekassemand. Dermed er der en stemme mere til Stram Kurs.

   Fremgangsmåden for Muslimerne er: Banke Drengene og voldtage pigerne. Fat det nu.

   Jeg forventer negativ fra fruen, men det vil jeg da skide på. Én ting er helt sikkert: DET SKAL IKKE IGNORERES. !!

   Hilsen Charles

   PS:
   24 nyt siger ikke hvilken nationalitet, og det gør TV, Aviser og andet lort ikke. Men det er SÅ NEMT at gennemskue hvem det er. Man skal godt nok være blød hvis man ikke kan det.

 3. Fb, Tw, Inst er kun for Djøffere.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.