Venstrefløjens egen medicin: Boykot David Trads

Mon den hadske medieelite tænker på de ødelæggende konsekvenser, som dens hadske gerninger har for almindelige danskere?

Den kendte journalist og samfundsdebattør David Trads har opfordret til boykot og politisk hetz mod en chokoladebutik i Storkøbenhavn.

Den kvindelige indehaver og medarbejderne hos Frederiksberg Chokolade bliver udsat for trusler og hadske beskeder. Det hele er sat i værk af David Trads.

Hvad ville David Trads sige til en shitstorm med sig selv som mål samt en medfølgende boykot af de firmaer, medier og politiske partier, han har været knyttet til?

Vil den røde elite smage sin egen medicin? I så fald skal disse medier og politiske partier lægges for had. For de har huset den iltre københavnerjournalist David Trads, der hylder masseindvandringen i Danmark.

*

David Trads har været folketingskandidat for Socialdemokratiet ad flere omgange, og han har også forsøgt at blive opstillet for Det Radikale Venstre. Desuden har han plejet omgang med Alternativet.

David Trads har været chefredaktør for Information, Rusland-korrespondent for Jyllands-posten, USA-korrespondent for Berlingske, redaktør hos Danmarks Radio, analytiker hos TV 2 Nyhederne samt klummeskribent på Politiken.

Skal disse firmaer, medier og politiske partier udsættes for samme hetz, som David Trads har startet mod en erhvervskvinde og hendes chokoladebutik?

Venstrefløjen spiller et modbydeligt magtspil med den politisk korrekte David Trads i front.

#BoykotDavidTrads

***

Læs mere om den hadefulde kampagne, der er rettet mod Frederiksberg Chokolade

4 Kommentarer på "Venstrefløjens egen medicin: Boykot David Trads"

  1. David Trads er en LANDSFORRÆDER

  2. Han ligner en skovl.

  3. Davis Trads er i en klasse for sig, når det kommer til at være en politisk klammert.

    Et fascistsvin er, hvad han er.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.