Hvorfor opstår internetcensur? Muslimer anmelder Facebookopslag i flok.

Lige nu kører der en veritabel anmeldelseskampagne mod undertegnedes Facebookprofil.

Det er ikke faldet i god jord hos den afghanske socialrådgiverstuderende Ikramuddin Safi, at det er blevet afsløret, at han truer danskere med at fratage dem kontanthjælpen, hvis de siger ham imod i politiske diskussioner på Facebook.

“Skal du også have frataget kontanthjælpen?”, “håber da jeg støder ind i dig en skønne dag på jobcenter” og “dernæst skal du sendes til psykiatrien” er blot nogle af truslerne fra Ikramuddin Safi, der er rettet mod tilfældige danske Facebookbrugere.

Dernæst er det kommet frem, at den afghanske velfærdsmigrant har foretaget flere rejser til hjemladet. Vel og mærke efter det danske statsborgerskab kom i hus i 2015.

I Afghanistan har Ikramuddin Safi taget flere ‘selfies’ og fotos med blandt andet bevæbnede jihadkrigere fra terrorbevægelsen Taliban.

Det går ikke ustraffet hen at påpege disse urimeligheder. Ikramuddin Safi har hidkaldt store grupper af muslimske Facebookfølgere, der skal anmelde og lukke munden på undertegnede.

“Dette personangreb finder jeg yderst krænkende,” lyder klagesangen fra Ikramuddin Safi, der ikke vil have fokus på sin uhørte opførsel.

Hvis du er i tvivl om, hvorfor specielt højreorienterede Facebookdebattører rammes af karantæner på de sociale medier, så er dette en stor del af forklaringen. Facebook ligger på knæ for de enorme grupper, der anmelder i flok.

“Du har min støtte bror”, “må Allah beskytte dig” og “er anmeldt” – er blot et lille udsnit at kommentarerne hos den fremmede fjende.

(Illustration: Afghansk talibankriger skyder burkaklædt kvinde i hovedet)

Du kan give Stram Kurs’ søsterparti Hard Line en vælgererklæring her.

*

Mere om Ikramuddin Safi ‘s rejser til Afghanistan her

Læs også Muslimske Ikramuddin Safi studerer til socialrådgiver: Vil fratage danskere kontanthjælpen

4 Kommentarer på "Hvorfor opstår internetcensur? Muslimer anmelder Facebookopslag i flok."

  1. HOLD KÆFT EN HYKLER, send ham tilbage til Afghanistan for bestandigt.

  2. Dette svin skal ikke være i Danmark, for Dnasker bliver svinet aldrig.

  3. 8 personer der skal sendes tilbage til deres møglande.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.