DM i hadebeskeder 2020 – uden deltagelse af Stram Kurs

Det virker lidt bizart at lave sådan et arrangement – Shitstorm DM i hadebeskeder 2020 – uden deltagelse af medlemmer af Stram Kurs. Jeg tør godt garantere, at vi med afstand ville vinde den konkurrence, hvis vi var blevet inviteret. Jeg vedhæfter et par eksempler på, hvad folk skriver offentligt om Rasmus Paludan. Så kan man selv forestille sig, hvad de skriver anonymt.

Se også Tonen på Anna Thygesen ‘s Facebookvæg

4 Kommentarer på "DM i hadebeskeder 2020 – uden deltagelse af Stram Kurs"

  1. DR P 1, det røde lort.

  2. Fedt at have adresserne

  3. Og sådan kan DR fuldstændig fordreje billedet af hvem der udsættes for mest had. Men okay, Rasmus og resten af Stram Kurs samt alle deres deres tilhængere eller bare mennesker, der udtaler sig positivt om dem, er jo også af det samlede pressekor udnævnt til “Ikke-personer” i bedste Stalin-stil, med alt hvad der dermed følger; Berufsverbot, officielt racist/nazistempel og mulighed for vilkårlig arrestation og dom for samme. Selvfølgelig med billigelse fra højeste sted.
    Islamiseringen af Danmark skrider stadigvæk planmæssigt frem.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.