Hvorfor er medierne tavse? Voldeligt overfald mod 18-årig ungdomspolitiker bliver ignoreret af pressen.

Forestil dig det utænkelige. En 18-årige landsformand fra Radikal Ungdom bliver slået ned under en bytur med vennerne. Politisk motiveret vold med baggrund i at gerningsmanden hader De Radikales integrationspolitik.

Avisforsider, Radioavisen og Aftenshowet på DR1 ville bugne med rystende historier om den politiske vold, der har ramt en sagesløs ung mand.

“Et angreb på demokratiet” – ville der stå i avisernes ledere i de politisk korrekte medier.

Desværre er det ikke virkeligheden, når en 18-årig ungdomsleder fra Stram Kurs bliver angrebet af en gerningsmand. Alt peger på, at overfaldet er politisk motiveret.

Natten til lørdag er ungdomspolitikeren Jon Bock taget i byen med vennerne på en beværtning i Frederiks sydvest for Viborg.

En fremmed mand kontakter ungdomslederen fra Stram Kurs og vil diskutere politik i de sene nattetimer. Jon Bock afviser flere gange mandens tilbud om en politisk debat.

Gerningsmanden forlader lokalerne for at ryge, men vender tilbage med knyttet næve og onde hensigter.

Klokken cirka 23.40 antaster gerningsmanden sit offer. Voldspersonen retter et uprovokeret angreb på ungdomspolitikeren Jon Bock.

Den ældre gerningsmand slår sit offer med en knytnæve direkte i ansigtet.

Voldspersonen forlader gerningsstedet i stor hast. Der er flere vidner til det politisk motiverede overfald.

Midt- og Vestjyllands Politi har endnu ikke foretaget en anholdelse i sagen. Politiet oplyser til Stram Kurs, at man har en ide om, hvem gerningsmanden er.

De statsstøttede medier fortæller IKKE om voldshistorien.

Der er ingen journalister, der så meget som hæver øjenbrynene, når en 18-årig ungdomsleder fra Stram Kurs bliver overfaldet på grund af sine politiske holdninger.

De statsstøttede journalister tilbeder multikulturen og de åbne grænser i så høj grad, at de er villige til at se igennem fingre med politisk motiveret vold – hvis blot den rammer medieelitens modstandere.

Det Radikale Venstre og venstrefløjen leder ofte efter fascistiske tendenser i samfundet. Partierne skal såmænd bare kigge på redaktionslokalerne hos de toneangivende medier.

*

Læs om sagen hos niche-mediet 24nyt

1 Kommentar på "Hvorfor er medierne tavse? Voldeligt overfald mod 18-årig ungdomspolitiker bliver ignoreret af pressen."

  1. medierne er nogle hyklere ligesom vores politikere.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.