Københavnsk imam fantaserer om barnebrude: ‘Det afhænger af den 12-åriges modenhed’

Skal en 12-årig pige kunne indgå i et sharia-ægteskab med en voksen mand?

Imamen Mohammad Khani er ikke i tvivl. En lille pige skal kunne giftes bort.

“Det afhænger vel lidt af den 12-årige selv, og hvor moden personen er,” lyder der fra Mohammad Khani.

Dette udsagn stammer ikke fra en moské i Somalia eller Saudi Arabien. Vi befinder os i Imam Ali Moské i Københavns Nordvestkvarter.

Her huserer Mohammad Khani, der udfører sine religiøse befalinger direkte efter ordre fra det iranske præstestyre. Det er Den Islamiske Republik Iran, der har betalt og kontrollerer den omstridte moské i hovedstaden.

Mohammad Khani er en stor tilhænger af sharialoven, men han har glemt, at den danske straffelov ikke tillader ægteskabelig sex med 12-årige piger.

Alligevel mener imamen, at der i nogle tilfælde kan være tale om et ‘modent’ 12-årigt barn, der er klar til den muslimske bryllupsnat.

Imam Mohammad Khani ved, at politiet kan banke på moské-døren, og han formulerer sig på den sædvanelige tvetungede facon, der er blevet en muslimsk specialitet i samfundsdebatten.

Imamen udtaler, at 12-årige piger som udgangspunkt ikke er ægteskabsmodne. Men det ligger ifølge Mohammad Khani fast, at der vil være tale om en konkret vurdering af barnets modenhed i det enkelte tilfælde.

Det er tydeligt, at hadprædikanterne vejrer morgenluft efter, at Mette Frederiksen, Det Radikale Venstre og resten af venstrefløjen har påbegyndt en juridisk hetz mod den tidligere integrationsminister.

Venstrefløjen er rasende på Inger Støjberg, fordi hun ville adskille alle barnebrude på asylcentrene. Det er i strid med de forkætrede FN-konventioner, som regeringen og dets støttepartier vægter højere end unge piger i sharia-ægteskabets lænker.

Barnebrudssagen har givet Mohammad Khani fornyet selvtillid. I Danmark er islamiseringen så fremskreden, at man åbenlyst debatterer barnebrudes alder, selvom det smager af pædofile ulovligheder.

Hovedparten af de danske politikere er døve og blinde, når de ikke ser skriften på væggen. Unge pigers sikkerhed er i fare i takt med, at sharialovens fundament størkner i Danmark.

Shariabryllupper med 12-årige piger er en utilgivelig forbrydelse.

***

Læs om imam Mohammad Khani, der mindes en afdød terrorist på Københavns Rådhusplads

1 Kommentar på "Københavnsk imam fantaserer om barnebrude: ‘Det afhænger af den 12-åriges modenhed’"

  1. Fjern pikken fra idioten.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.