Racismeanklager: Enhedslistens fornemmelse for udskamning

Den yderste venstrefløj kender sine metoder, når der skal hånes og udskammes. Her er det Enhedslistens flyveglade nestor Per Clausen, der dypper tæerne i den retoriske svinesti.

Enhedslistens tidligere folketingspolitiker Per Clausen beklager sig over, at folket er begyndt at opfatte udskamning som negativt. En fremgangsmåde som netop Enhedslisten har brugt i årtier, når partiet har sværtet modstandere til med racisme- og fascismeanklager.

Dansk Folkepartis Morten Messerschmidt påpeger dobbeltmoralen og henviser til det politiske magtmiddel i loven – også kaldet ‘racismeparagraffen’. En lovparagraf, der er designet til at beskytte masseindvandringen og den medfølgende kultur fra primært muslimske lande mod kritik.

Enhedslistens foretrukne angrebsmiddel er netop ‘racismeparagraffen’, fordi partiet forsøger at kategorisere sine politiske modstandere som værende ‘racister’, der skal dømmes efter paragraf 266b.

Per Clausen udskammer prompte DF’eren Morten Messerschmidt og henviser til, at Messerschmidt er dømt efter racismeparagraffen – ligesom andre nationalsindede politikere som Mogens Glistrup, Jesper Langballe og Rasmus Paludan.

Morten Messerschmidt blev i 2003 idømt syv dages fængsel for at have ytret, at masseindvandringen ville medføre, at migranter ville veje tungt i voldtægts- og voldsstatistikkerne i Danmark.

I dag er Morten Messerschmidts ord en banal sandhed, som selv Enhedslisten må erkende.

Dette afslører, hvordan ‘racismeparagraffen’ 266b udnyttes i praksis. 17 år senere forsøger Per Clausen stadig at udskamme Morten Messerschmidt som værende ‘racist’, selvom Morten Messerschmidts forudsigelse i 2003 har vist sig at holde stik.

Per Clausen er kendt som den mand hos Enhedslisten, der ledsagdede to voldsmænd rundt på Christiansborg i 2003. Samme år som Morten Messerschmidt blev dømt for ‘racisme’.

To venstreradikale aktivister møder op i folketinget, og det er Per Clausen, der henter de to voldsmænd. Senere slippes de to mænd løs på Christiansborgs gange, hvor de angriber statsministeren og udenrigsministeren med maling.

Sjovt nok bliver Enhedslistens Per Clausen aldrig dømt eller udskammet for denne handling.

Men Per Clausens handling har ført til, at Christiansborg i dag er hermetisk lukket, hvor det før i tiden var et langt mere åbent hus.

***

Læs om den klimabevidste Per Clausen, der tilbagelagde 176 flyveture om året, da han var folketingspolitiker. En ægte klimahykler.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.