Slaget om Fælleden

Selvom det var historisk, da Stram Kurs i går rykkede ind på Socialdemokratiets plads i Fælledparken, blev Stram Kurs’ 1. maj-arrangement stort set ignoreret af medierne. Kun Radio4 og Ekstra Bladets Rene Fredensborg – sidstnævnte sandsynligvis i håbet om en gratis morgenbajer (i Fredensborgs tilfælde er det så over middag) – var forbi Fælledparken.

Arrangementet forløb godt. Vejret var med os. Og vi blev bortset fra et par enkelte ukoordinerede forsøg ikke generet af hverken muhamedanere eller venstreradikale. I mangel på øl- og madsalg andre steder i Fælledparken var der endda enkelte meget sultne og tørstige venstreradikale, der lagde penge i Stram Kurs’ partikasse ved at købe øl og pølser i Stram Kurs’ boder. Der bliver nok ballade på det kommende mandagsmøde i Ungdomshuset.

Stram Kurs vandt Slaget på Fælleden. At det så skyldtes, at modstanderne ikke havde mod på at møde op, er en anden sag.

Se også 1. maj: Er den venstreradikale saxofonspiller fra Fælledparken en efterlyst voldsmand?

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Slaget om Fælleden – Finanz.dk

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.