Højtlønnet DR-vært køber hus til kendt Venligbo

Medierne har de seneste dage været fyldt med artikler om Danmarks Radios Tine Gøtzsche. Studieværten har tjent enorme summer ved at arbejde for Sundhedsstyrelsen.

Tine Gøtzsche interviewer gammelkommunisten Søren Brostrøm via web-kamera, og det koster skatteborgerne den nette sum af 135.500 kroner.

Tine Gøtzsches videoer afslører detaljer, der trækker tråde til Venligboerne.

På bogreolen bag Tine Gøtzsche står romanen ‘Kravl’, der er skrevet af forfatteren Mads Nygaard. En roman, der fik en hård medfart af litteraturanmelderne og blev kaldt en “tom” oplevelse.

Tine Gøtzsche er kæreste med Mads Nygaard. Han er kendt som medstifter og talsmand for Venligboerne. En bevægelse, der arbejder for øget indvandring fra primært islamiske lande.

Venligboerne og Mads Nygaard har blandt andet samlet penge ind til flybilletter, så de muslimske migranter kan få del i det danske velfærdssamfund.

Til dagligt bor Tine Gøtzsche i København med sin afrikanske adoptivsøn Jakob. Men under coronakrisen bor Tine Gøtzsche i Mads Nygaards hjem, der ligger i den nordjyske landsby Mygdal.

Her kan DR-værten bijobbe i fred hos kæresten, der residerer i et forhenværende pottemagerværksted.

Danmarks Radios højtlønnede vært Tine Gøtzsche har på generøs vis købt huset til Mads Nygaard, da han stod uden tag over hovedet tilbage i 2018.

“Hvis nogen for fire år siden havde fortalt mig, at en dag ville kvinden, alle kender fra TV Avisen, købe en keramikers vidunderlige værksted i Mygdal, så jeg efter en ildebrand kan få et nyt sted at sidde og skrive, ville jeg ryste på hovedet,” fortæller Mads Nygaard.

Tine Gøtzsche betalte 925.000 kroner for det 173 kvadratmeter store hus og står som eneejer af ejendommen.

Den nordjyske kærlighedsrede er den perfekte ramme for DR-værten Tine Gøtzsche og venligboen Mads Nygaard, når livet skal nydes langt væk fra storbyernes migrantproblemer og ghettoer.

*

Mere om Tine Gøtzsche her

1 Kommentar på "Højtlønnet DR-vært køber hus til kendt Venligbo"

  1. De to tosser passer godt sammen.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.