2020 kan meget vel blive året hvor Sverige kollapser totalt rent økonomisk

Denne kriminelle fremmede i Vollsmose er et eksempel på de 700.000 fremmede i Danmark, som udnytter danskernes penge uden at bidrage, men kun forhåner danskerne.

“Nu kollapser velfærden i Sverige. Sverige er under afvikling,” skriver Expressens klummeskribent Lotta Gröning.

Baggrunden for Lotta Grönings dystre profeti er den katastrofale situation i de svenske kommuner.

Den katastrofale situation skyldes at kommunerne nu på stribe mister de tidsbegrænsede statstilskud de fik til “flygtningene”, og da helt op til 80 procent af flygtningene aldrig nogensinde er kommet i job, så er det nogle helt enorme udgifter kommunerne nu hænger på.

Kramfors kommune med kun 18.000 indbyggere skal spare 50 millioner kroner. Det er en fuldstændigt umulig opgave, siger kommunaldirektør Peter Carlstedt.

Pengene vil blive forsøgt sparet ved nedlægning af skoler – skolesammenlægninger – benhårde nedskæringer inden for ældreforsorgen og lukning af fritidsaktiviteter som klubber, sportshaller, svømmehaller med mere.

Det vil kun gøre ondt værre, mener kommunaldirektør Peter Carlstedt. De betalende vil jo flygte fra kommunen, for hvem gider bo og betale skat i en kommune, hvor man intet får for sine skattekroner. Det er jo kærnevelfærden, der forsvinder.

  • 209 af Sveriges 290 kommuner har underskud.
  • 110 af Sveriges 290 kommuner har et gigantisk underskud.
  • 70 af Sveriges 290 kommuner er bogstaveligt talt på fallittens rand.
  • 180 af Sveriges 290 kommuner er ude i nogle særdeles drastiske besparelser.
  • Sammenlagt har Sveriges kommuner en gæld på næsten 1.000 milliarder kroner. 1.000.000.000.000 kroner. Det svarer til at hver eneste af Sveriges 290 kommuner har en gæld på 3,45 milliarder kroner, svarende til 3.450 millioner.

Citat: “Læg så til at 60 procent af Sveriges kommuner nedlægger skoler og 64 procent skærer ned på personalet, så er store dele af landet under afvikling,” skriver Lotta Gröning i Expressen.

Partileder Rasmus Paludan fra Stram Kurs udtaler til Frihedens Stemme: “Udviklingen i Sverige er bare en hurtigere kopi af, hvad der sker for os danskere i Danmark. Så længe vi har 1 mio. fremmede, hvoraf langt de fleste er muslimer, hvoraf langt de fleste ikke arbejder, men er en nettoudgift for danskernes penge, så ender vi i samme situation som Sverige. Man skal være både blind og døv, hvis man ikke kan indse dette. For det er ren matematik.”

Kilder

2 Kommentarer på "2020 kan meget vel blive året hvor Sverige kollapser totalt rent økonomisk"

  1. Afviklingen af Europa er i gnang og vores folkevalgte stopper stadig i lommerne en borgerkrig nærmer sig hurtigt???

  2. I nærmere 40 år har jeg og flere advart mot dette. Nå er det kommet så langt at jeg sørger i en følelse av skadefryd for de som forårsaker dette.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.