Partileder og ungdomspolitiker overfaldet ved Ungdomshuset

På Facebook inviterer "Revolutionære Antifascister" til fest
Lørdag den 20. januar 2018 havde den autonome gruppering “Revolutionære Antifascister” indbudt til offentlig fest i Ungdomshuset i København. Frihedens Stemme kan nu berette om, hvordan de autonome overfaldt to politikere, der ville deltage i festen.

 

På Facebook havde flere sider i januar 2018, herunder arrangørerne “Revolutionære Antifascister”, annonceret for en offentlig fest i Ungdomshuset på Dortheavej 61 i København. Det fremgik af invitationen, at det var en offentlig begivenhed, hvor flere musikbands skulle spille. Det fremgik også, at der skulle betales entre 50 kr., og at man som gæst kunne købe drinks for 15 kr.

Denne fest var ikke arrangeret af “Ungdomshuset”, men derimod af nogen, der kaldte sig “Revolutionære Antifascister”. Denne betegnelse dækker ikke over nogen anerkendt forening eller anden juridisk person, men kilder i miljøet fortæller til Frihedens Stemme, at betegnelsen ofte benyttes for særdeles løst organiserede voldskriminelle, der begår overfald mod sagesløse og mod politiet. Der skulle efter sigende være tale om voldskriminelle autonome, som synes, at grupperingen “Antifascistisk Aktion” er for mild i sin vold mod sagesløse.

På Facebook inviterer “Revolutionære Antifascister” til fest

Partileder for Stram Kurs, Rasmus Paludan, ankom derfor cirka kl. 21.10 lørdag den 20. januar 2018 med ungdomspolitikeren Ronnie Haakansson og to livvagter til Ungdomshuset, idet han gerne ville deltage i den offentlige fest.

Indgangen til festen foregik gennem bagindgangen til Ungdomshuset, og idet Rasmus Paludan bevægede sig fra Tomsgårdsvej var det tydeligt, at festen var i gang, idet han kunne se adskillige gæster bliver lukket ind. Da Rasmus Paludan var få meter fra gitterlågen blev den smækket i og låst.

En maskeret sortklædt mand med briller hvæsede fra indersiden: “Huset er lukket!”

Rasmus Paludan svarede, at det var en absurd påstand, da der var indkaldt til
offentlig fest (entre 50 kr. og drinks for 15 kr.).

Ved siden af den sortklædte, maskerede og hvæsende mand var cirka 8 andre maskerede og sortklædte mænd.

Den sortklædte mand ændrede nu mening og sagde, at huset ikke var lukket, men at Rasmus Paludan ikke kunne komme ind. Paludan bad om en begrundelse for det, men det kunne han ikke få. Til gengæld begyndte den sortklædte mand og flere af hans medgerningsmænd at overfuse Paludan med ringeagtsytringer af en karakter, som ifølge Paludan var ubehagelige verbalt og desto mindre egnet til gengivelse på skrift. Rasmus Paludan fortæller, at den af de sortklædte udviste adfærd er en strafbar overtrædelse af restaurationslovens § 32, stk. 1.

Den maskerede mand sagde nu, at Rasmus Paludan skulle smutte, for ellers “ringer jeg efter nogen!”. Paludan spurgte ham, hvem han ville ringe efter, hvortil han svarede: “Det får du nok at se!” På intet tidspunkt stod
Paludan på Ungdomshusets matrikel, og han oplyser til Frihedens Stemme, at han derfor ingen anledning fandt til at følge ordrer fra en maskeret mand, der ikke ville identificere sig.

Paludan spurgte den sortklædte, om han var vagt og hvilket firma, han arbejdede for. Han sagde, at han arbejde for det firma, der hedder “FUCK DIG!”

På dette tidspunkt kontaktede Rasmus Paludan per telefon Københavns Politi og oplyste, at han ulovligt var blevet nægtet adgang til et arrangement med offentlig adgang.

Der havde nu udviklet sig en større forsamling uden for lågen, fordi den låste låge jo også forhindrede andre unge gæster i at komme ind. De tilkomne gæster var primært i aldersgruppen 14-17 år. Dette gav naturligvis også, henset til den menneskelige natur, god mening, fordi der ikke var nogen som helst alderskontrol hverken ved servering eller entre til området. Dette kunne iagttages gennem gitteret ind til gården, hvor meget af festen foregik. Den manglende alderskontrol sammenholdt med servering af stærk alkohol for 15 kr. gjorde naturligvis, at mindreårige fra hele byen havde besluttet sig for at tage til denne fest.

Rasmus Paludan fortæller til Frihedens Stemme, at han sagde til de andre ventende gæster, at selvom han og hans selskab for nærværende ikke måtte komme ind, så skulle det ikke forhindre andre i at komme ind. Dette
skabte glæde hos de ventende unge mennesker, men de maskerede gerningsmænd på den anden side af gitterlågen var ikke tilfredse og de ytrede til de unge gæster, at de ikke ville lukke dem ind, før de unge havde fjernet Paludan og følge. Dette var de unge gæster, som var berusede og i festhumør, ikke indstillet på.

Der skete herefter det, at gitterlågen blev åbnet og cirka 10 maskerede sortklædte gerningsmænd løb ud i retning mod Rasmus Paludan, mens de overdyngede ham med trusler. Paludan trak sig derfor baglæns, mens Paludans to livvagter og Ronnie Haakansson måtte gå foran. Gerningsmændene truede og skubbede nu vagterne og truede i særdeleshed Rasmus Paludan. Gerningsmændene var så mange, så voldsintensive og tæt på Paludan (cirka 2 meter), at han så sig nødsaget til at alarmere Københavns Politi om det igangværende overfald.

Hvad der imidlertid var langt mere effektivt var, at Rasmus Paludan nogle minutter senere aktiverede videooptagelsen på min mobiltelefon og telefonens lys. Det havde den effekt, at gerningsmændene inden for få sekunder fortrak gennem gitterlågen. At få deres angreb dokumenteret på film var åbenbart meget uønsket, hvilket generelt gælder for
kriminelle: de ønsker ikke, at man filmer deres kriminalitet.

Pludselig overfaldt nogen fra Ungdomshuset Rasmus Paludan og hans følge med en udefinerbar væske, som blev kastet fra en (stor) spand eller balje. Da Paludan stod bagerst blev han alene gennemblødt på sko og strømper, mens
det gik betydeligt mere ud over de andre tre. Der kom mange henrykte råb inde fra Ungdomshuset gård. Rasmus Paludan oplyser til Frihedens Stemme, at overfald med større mængder væske efter retspraksis er simpel vold, jf. straffelovens § 244.

Nu fremsatte den maskerede gerningsmand verbalt det “fantastiske tilbud”, at Rasmus Paludan og hans følge alligevel gerne måtte komme ind til festen. Dog var betingelsen, at de skulle komme ind enkeltvis.

Rasmus Paludan oplyser til Frihedens Stemme, at det derfor er åbenlyst, at der ikke var grundlag for at nægte ham adgang til festen. Imidlertid havde han ikke tænkt sig frivilligt at blive overfaldet af de 10 maskerede voldskriminelle, som stod parat på den anden side af gitterlågen, så han tog ikke imod tilbuddet om at gå ind uden sine livvagter.

Politiet kom til sidst til stedet og Rasmus Paludan kunne derefter sikkert bevæge sig væk fra området. Dette jublede de autonome over.

Rasmus Paludan oplyser til Frihedens Stemme, at han har anmeldt overfaldet med væske til Københavns Politi.

Det har ikke været muligt at indhente en kommentar fra de maskerede autonome eller fra grupperingen “Revolutionære Antifascister”.

Frihedens Stemme vil følge sagen, idet Rasmus Paludan har oplyst, at han har rettet henvendelse både til Bevillingsnævnet og til Kultur- og Fritidsborgmester Niko Grünfeld (Å) omkring de mange begåede kriminelle forhold.

3 Kommentarer på "Partileder og ungdomspolitiker overfaldet ved Ungdomshuset"

  1. Endnu engang godt gået, Rasmus Paludan ?
    De unge venstreorienterede ofte akademiserede humanisttosser kommer ikke længere lige så let omkring med at tyrannisere deres omgivelser.
    Bla. pga. modige typer som dig ?

  2. Hvordan skriver jeg til Rasmus Paludan eller ringer.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.