Knivstikkeri i forbindelse med Rasmus Paludans besøg ved Islamisk Trossamfund

Fremmede muslimer forlader Tauba Moskeen efter fredagsbøn den 1. marts 2024
Fremmede muslimer forlader Tauba Moskeen efter fredagsbøn den 1. marts 2024

Få timer efter, at Frihedens Stemmes journalist Rasmus Paludan havde forladt området foran Islamisk Trossamfund og tilhørende moské på Dortheavej i København NV blev et tocifret antal mulige gerningsmænd ført ud af moskéen i politiets DNA-dragter.

Jeg var fredag den 1. marts 2024 kl. 13 og et par timer frem ved Islamisk Trossamfund og Tauba Moskeen, der er i samme bygning. Det er en magnet for sunnimuslimer i København – også de mere sande (ofte kaldte “ekstremistiske”) muslimer.

Islamkritikeren Lars Theilade holdt demonstration, men den demonstration var af hensyn til herrefolket flyttet til modsatte side af Tomsgårdsvej. Fra min plads foran moskeen kunne jeg ikke høre, hvad han sagde.

Moské for vold, propaganda, knivstik og terrorisme

Stedet er en højborg for vold og løgn, hvilket bl.a. har vist sig, da jeg blev overfaldet den 20. marts 2020. Gerningsmanen Ahmad Salim Abdul-Ghanii slap med et tiltalefrafald, og han dukkede også op denne dag.

Mindst en dømt terrorist har også haft sin gang i moskeen.

Det var også her, at løgnen om den falske barnebegravelse opstod. Den muslimske bedemand var også til stede.

Derfor er det vel næppe overraskende, at der få timer efter min afgang fra stedet – angiveligt lørdag morgen – skete et knivstikkeri.

Politiet arbejder med en teori om, at knivstikkeret er sket inde i moskeen, og at gerningsmændene derefter smed den halvdøde krop udenfor. Offeret overlevede.

Localeyes har video fra personer, der føres ud af moskeen iført politiets hvide DNA-dragter.

Løgnerpressen sletter igen Rasmus Paludan fra virkeligheden

Kun Jyllands-Posten nævner min tidligere tilstedeværelse:

“Københavns Politi er opmærksom på, at politikeren Rasmus Paludan opholdt sig på Dortheavej fredag, hvor han ifølge en Facebook-video var på arbejde som journalist for Frihedens Stemme. I den forbindelse var politiet også til stede. »Vi har ikke noget, der indikerer, at knivstikkeriet skulle have en forbindelse til Rasmus Paludan og den bevægelse, der demonstrerer derude med jævne mellemrum,« siger Lasse Michelsen til Jyllands-Posten.”

Citat fra Jyllands-Postens artikel 2.3.2024

Berlingske og Ekstra Bladet er tavse som graven herom.

Visse muslimer plejer at dræbe sagesløse kristne i kirker. Hvis dette varsler et nybrud, hvor man holder sine drab til egne etablissementer, så er det glædeligt.

2 Kommentarer på "Knivstikkeri i forbindelse med Rasmus Paludans besøg ved Islamisk Trossamfund"

 1. Det var sgu da rart at se Rasmus Paludan igang igen.
  Det er sommetider meget langt mellem nyhederne.

  Muslimer plejer jo at dræbe sagesløse kristne i kirker, så det varer nok ikke så længe man ser nogle hoveder trille ud af kirkedøren.

 2. Frau Merkel’s Deutschland, Wir Chaffen das.

  En Neger i Tyskland: Han har 24 børn og får 1,5 Mio Euro om året i sociale ydelser – dem bruger han til luksus og dyre biler.

  Jonathan A. fra Nigeria udnytter det sociale system i Tyskland på det groveste. Myndighederne kan kun se til – og fortsætte med at betale.

  Jonathan A. lever et liv i luksus – takket være tårnhøje sociale ydelser. Selv rører han ikke en finger.

  Jonathan A. har nemlig fået tysk statsborgerskab, og det har givet ham adgang til at lænse de tyske skatteydere for mange millioner Euro.

  Det er groft misbrug, men indtil videre kan myndighederne intet stille op.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.