Bagmanden fra Muhammedkrisen har forbindelse til falsk barnebegravelse

»Jeg vil ikke svare på spørgsmål,« lyder det fra Kasem Said Ahmad fra Dansk Islamisk Begravelsesfond.

Munden er p.t. lukket på en af de mest berygtede islamister i Danmark.

Kasem Ahmad kan nu sættes i forbindelse med en løgnagtig kampagne, hvor muslimer i begravelsesbranchen misbruger en rustvogn og en tom barnekiste til at undertrykke forsamlingsfriheden i Danmark.

Kasem Said Ahmad er kendt som manden bag ‘Muhammedkrisen’. Her fabrikerer den daværende talsmand for Det Islamiske Trossamfund – Kasem Ahmad – løgne og opsøger allierede i Mellemøsten for at rejse en storm mod Danmark i kølvandet på Jyllands-Postens publicering af 12 satiriske tegninger af muslimernes profet Muhammed. Kasem Ahmad besøger islamiske terrorgrupper, og han medbringer falske satiretegninger, der skal opildne til had mod danskerne og deres land.

Missionen lykkes, og ambassader og dannebrog brænder som følge af den ild, Kasem Ahmad og nogle foræderiske imamer antænder.

Og islamisten Kasem Ahmad har ikke glemt, hvordan man lyver og bedrager.

Selv statsminister Mette Frederiksen og oppositionslederen Jakob Ellemann-Jensen hopper på islamistens slimede limpind.

Det viser sig, at Kasem Ahmad og Den Islamiske Begravelsesfond spiller en central rolle i sagen om den falske barnebegravelse 14. februar 2020 i Københavns Nordvestkvarter.

Det ligger klart, at en rustvogn og en tom barnekiste bruges til iscenesættelsen af en falsk begravelse ved Det Islamiske Trossamfund.

Formålet er at skabe opstand i forbindelse med en lovlig anmeldt demonstration fra Stram Kurs. Partiet vil på femårsdagen for et Islamisk Stat-angreb i København sætte spotlys på moskeens forbindelser til terrorisme.

En dømt IS-terrorist har tidligere undervist unge mennesker i islam og koranens ord i moskeens lokaler på Dortheavej.

Den sorte Ford Mondeo-rustvogn bruges til dagligt af Dansk Islamisk Begravelsesfond, der er en sammenslutning af 23 muslimske foreninger i Danmark. Dansk Islamisk Begravelsesfond ligger i nabolokalerne til moskeen på Dortheavej.

Her står den sorte Ford Mondeo-rustvogn ofte parkeret. En ramponeret ligvogn delvist holdt sammen med gaffertape, der blev landskendt, da den transporterede terroristen Omar El-Hussein på hans sidste rejse til Den muslimske begravelsesplads i Brøndby.

Den berygtede Kasem Ahmad er næstformand og tidligere formand i begravelsesfonden, hvor han spiller en central rolle. Det er for eksempel Kasem Ahmad, der organiserer og styrer netop begravelsen af Islamisk Stat-terroristen Omar El-Hussein, da han bliver begravet fra moskeen på Dortheavej i 2015.

Kasem Ahmad vurderer i forbindelse med Omar El-Husseins begravelse, at cirka 3000 muslimer er mødt op i moskeen for at vise den islamiske dobbeltmorder den sidste respekt. Det fortæller Ahmad til Dagbladet Politiken.

I forbindelse med fredagsbønnen 14. februar 2020 er der ikke mødt helt så mange muslimer op. Ved fredagsbønnen foregår en ægte mindehøjtidlighed for et dødfødt barn, der umiddelbart efter skal begraves på gravpladsen lidt uden for København.

Mindehøjtidligheden i moskeen begynder cirka to timer før den meget omtalte demonstration imod Islamisk Trossamfunds terrorrelationer.

Det er Kasem Said Ahmad, der laver papirarbejdet i forbindelse med den ægte barnebegravelse i moskeen. Han er godt orienteret om moskeens arbejde, og han er Det Islamiske Trossamfunds tidligere ansigt udadtil.

Det er også Kasem Ahmad, der er chef for den gråskæggede bedemand, der sidder bag rattet i rustvognen. Et køretøj, der først bruges ved den ægte barnebegravelse og sidenhen til det optrin, hvor fup-begravelsen bliver orkestreret foran Stram Kurs’ demonstration.

Kasem Ahmads gråskæggede bedemand spiller en direkte rolle i den falske begravelse, der løber af stablen mellem klokken 14.37 og 15.15 fredag 14. februar 2020.

Den ægte barnebegravelse er på dette tidspunkt overstået for længst. Nu er der kun en tom kiste tilbage efter, at det afdøde barn er afleveret og lagt i jorden i Brøndby i en hvid sæk.

Den usoignerede bedemand returnerer fra gravpladsen med rustvognen klokken 14.37. Rustvognen holder først foran moskeen. Her står chaufføren ud og taler med en person fra moskeen, hvorefter chaufføren kører bilen over på det modsatte gadehjørne, hvor Stram Kurs’ demonstration er. Chaufføren parkerer (mod kørselsretningen) foran demonstranterne fra Stram Kurs.

Bedemanden stiger ud af rustvognen og snerrer “Du er et svin” til en af Stram Kurs-demonstranterne. Bedemanden forlader herefter bilen og den tomme barnekiste.

Der er åbenbart ikke nok effekt ved parkeringen af den sorte rustvogn foran Stram Kurs’ demonstration. Så efter cirka 23 minutter vender bedemanden tilbage og åbner bagklappen, så den tomme hvide barnekiste bliver fremvist i fuld offentlighed. Bedemanden forlader det absurde sceneri.

Islamisternes mål er klart: De vil lukke munden på deres kritikere fra Stram Kurs. Derfor skal islamisterne bruge hjælp fra de politibetjente, der overvåger situationen og som må holde aggressive muslimer væk fra Stram Kurs-demonstranterne.

Den sorte rustvogn – og den tomme barnekiste – bliver brugt som rekvisitter i et usmageligt optrin, der skal skabe sympati hos de fremmødte politifolk.

Det hele ender med, at Københavns Politi bliver narret af den tomme kiste, og politiet beordrer Stram Kurs-demonstranterne væk fra moskeen.

»Nu skal du høre – det er en begravelse, der er ved at ske nu,« siger en politimand til Stram Kurs-demonstranterne.

Det islamiske bedrag er fuldendt, og en ny ‘Tibet-sag’ former sig i horisonten.

Trods efterfølgende bortforklaringer fra Københavns Politi har ordensmagten sat den grundlovssikrede forsamlingsfrihed ud af kraft. Dette sker på baggrund af fup-begravelsen, der har forbindelse til Den Islamiske Begravelsesfond – med den bedrageriske Kasem Ahmad i front.

Den gråskæggede bedemand fra begravelsesfonden afviser at svare på, hvorfor han misbruger rustvognen og den brugte barnekiste under Stram Kurs’ demonstration. Den aggressive bedemand henviser til sin chef Kasem Ahmad.

Islamisten Kasem Ahmad afviser også at svare på spørgsmål:

»Du kan skrive, hvad du vil,« fortæller Kasem Ahmad til en journalist fra Berlingske.

Det er svært at få svar på simple spørgsmål fra Den Islamiske Begravelsesfond. Det ligger fast, at Kasem Ahmad var indblandet i det organisatoriske arbejde hos begravelsesfonden 14. februar. Vi ved også, at den gråskæggede bedemand, der råber “svin”, er ansat direkte under Kasem Ahmad.

Alt peger på, at bagmanden bag Muhammedkrisen har udført endnu et bedrag og forræderi på dansk jord.

Kasem Said Ahmad var indtil sommeren 2019 medlem af Enhedslisten. Her sætter Kasem Ahmad valgplakater op for Enhedslisten, og han arrangerer enorme muslimske valgmøder, hvor der bliver anbefalet islam-venlige folketingskandidater.

Kasem Ahmad bliver fotograferet sammen med sin partiformand Pernille Skipper ved en anti-jødisk konference i april 2019. Kasem Ahmad kalder Pernille Skipper for sin ‘kandidat nummer et’ op til det forestående folketingsvalg.

Kasem Ahmad spiller dog på flere politiske heste, og han sættes også i forbindelse med Alternativet under valgkampen i 2019.

Ved et stort muslimsk vælgermøde 16. maj 2019 går Kasem Said Ahmad på scenen foran cirka 1000 religiøse tilhørere. Kasem Ahmad er inviteret af Alternativets pakistanske kandidat Sikandar Siddique, der senere bliver valgt til folketinget.

Alternativets Sikandar Siddique er i februar 2020 en af de første politikere, der spreder budskabet med den falske barnebegravelse, der trækker tråde til hans politiske partner Kasem Ahmad.

“‪Der står nogle afstumpede mennesker fra Stram Kurs og råber “nej til sharia i Danmark”, henover rustvognen med en barnekiste,” skriver Sikandar Siddique 17. februar, da bedrageriet rammer de danske medier.

Alternativets Sikandar Siddique glemmer at fortælle, at hans politiske allierede – Kasem Ahmad – spiller en rolle i den falske begravelse, og at barnekisten er tom.

Sikandar Siddique har en blakket fortid, hvor han som ung mand bliver sat i forbindelse med den islamistiske organisation Hizb ut-Tahrir. Det er blandt andet politikeren Søren Pind, der senere udnævnes til justitsminister, der gør opmærksom på Sikandar Siddiques rolle hos Hizb ut-Tahrir.

Kasem Ahmad er ligesom Sikandar Siddique også forbundet til Hizb ut-Tahrir, der ønsker at omdanne Danmark til et islamisk kalifat. I februar 2008 ses Kasem Ahmad forrest i en Hizb ut-Tahrir-demonstration på Nørrebro i København, mens han holder et sort islamist-flag i hænderne.

Toppen af den islamistiske kransekage er dog, da Kasem Ahmad lovpriser sharia-loven og stening af utro kvinder. Kasem Ahmad bliver interviewet af Danmarks Radio i marts 2016:

“Hvis en gift eller skilt kvinde begår utugt, og hun ikke er jomfru og begår hor, så skal hun stenes til døden,” siger Kasem Ahmad og fortsætter:

“Det er metoder (stening, red.), vi (muhamedanere, red.) bruger. Og jeg kan ikke se, at det er udenfor lovens rammer. Jeg kan ikke se, der er noget galt i det.”

Venstres formand Jakob Ellemann-Jensen er en af de utallige danske politikere, der lader sig bedrage af Kasem Ahmads falske barnebegravelse i midten af februar 2020.

“Det her, det er så gennemført afskyeligt, afstumpet og umenneskeligt, at jeg ikke kan finde ord for det,” udtaler Jakob Ellemann-Jensen om Stram Kurs’ demonstration.

Oppositionslederen Jakob Ellemann-Jensen, der gerne vil være Danmarks næste statsminister, ender med at køre et ufrivilligt parløb med hjernen bag Muhammedkrisen.

Danske politikere er endnu engang blevet narret af løgneren Kasem Said Ahmad.

Handlingslammede politikere så til under Muhammedkrisen i 2006, da Kasem Ahmads fordækte spil satte Mellemøsten i brand og skadede Danmarks omdømme.

Nu forbindes den samme muslim til en falsk begravelse, der ender som store overskrifter i de danske medier. Ren og skær ‘fake news’.

Den bundløse naivitet på Christiansborg er uden sidestykke.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.