Ahmad Salim Abdul-Ghanii påstod sig syg og fik sag om vold med Rasmus Paludan udsat igen

Vi spoler tiden tilbage til 20. marts 2020:

En mellemøstligt udseende mand træder ud af sin bil og overfalder redaktør Rasmus Paludan fra Frihedens Stemme, mens redaktøren sammen med en kameramand og en produktionsassistent er ved at afslutte deres COVID-19 reportage foran Islamisk Trossamfund på Dortheavej i Københavns Nordvestkvarter. Et voldsomt angreb, der ender på skadestuen.

Statsminister Mette Frederiksen har forbudt forsamlinger over 10 personer og ladet de muslimske trossamfund forstå, at fredagsbønnen skal stoppes på grund af faren for coronasmitte.

Rasmus Paludan og en fotograf er mødt frem ved moskeen for at dokumentere et eventuelt lovbrud. Der er fem minutter til, at fredagsbønnen begynder i moskeen, da Ahmad Salim Abdul-Ghanii går amok.

Ahmad Abdul-Ghanii stiger ud af sin bil og går i rask fart mod Rasmus Paludan, som står roligt og tavs og kigger på sin mobiltelefon.

Ahmad Salim Abdul-Ghanii råber til Rasmus Paludan: “HVAD LAVER DU HER?!”

Ahmad Salim Abdul-Ghanii river Rasmus Paludan i nakken, så han påføres to rifter på henholdsvis tre centimeter og fire centimeter. Idet en livvagt fra Politiets Efterretningstjeneste skubber Ahmad Salim Abdul-Ghanii væk, slår Ahmad Salim Abdul-Ghanii den sagesløse redaktør Rasmus Paludan i nakken.

Ahmad Salim Abdul-Ghanii bliver bragt til jorden. Abdul-Ghanii modsætter sig herefter med vold at blive anholdt af en anden livvagt fra Politiets Efterretningstjeneste. Ahmad Salim Abdul-Ghanii overfalder livvagten med sit knæ og river i livvagtens tøj. Til trods for at han får peberspray i ansigtet, fortsætter Ahmad Salim Abdul-Ghanii sit overfald på politiet.

Under anholdelsen forstyrrer to andre mænd politiets arbejde. Den første fredsforstyrrer – en midaldrende mand med briller – må i første omgang holdes væk af tv-holdets produktionsassistent. Manden fortsætter imidlertid med at råbe.

Voldsmand fik sag udsat igen 

Voldsmanden Ahmad Salim Abdul-Ghanii skulle i dag – 15. marts 2021 – have været for retten i forbindelse med overfaldet på Rasmus Paludan. Men for anden gang viste det sig umuligt at gennemføre sagen mod Ahmad Salim Abdul-Ghanii. Både dommer, domsmænd og vidner sad ellers klar i retten. Næsten et år efter overfaldet på Rasmus Paludan er det endnu ikke lykkedes at gennemføre sagen mod Ahmad Salim Abdul-Ghanii.

Det er anden gang, at redaktør Rasmus Paludan og et andet vidne fra Frihedens Stemme forgæves er taget til retten.

Når folk truer Mette Frederiksen, arbejder retssystemet anderledes hurtigt.

Nogen er mere lige for loven end andre. 

1 Kommentar på "Ahmad Salim Abdul-Ghanii påstod sig syg og fik sag om vold med Rasmus Paludan udsat igen"

  1. Corona eller ej. Det var ikke fortidlig at lukke Satan´s Bedehuse

    Offeret skulle have taget sig kærligt af voldsmandens ømme punkt. ( Klokkespillet ) og mast løgene ud gennem fingrene. ☺☺☺. Det hele kan gøres i forsvaret indtil politiet tager over.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.