For nogle Brøndby fans er sandheden en forbrydelse

Twitterprofilen Sklander opfordrer sine følgere til at politianmelde undertegnede for “racisme”, fordi jeg i en artikel på Frihedens Stemme har skrevet, at Brøndby-spilleren Anis Ben Slimane er voldsmand, muslim og tunesisk statsborger, hvilket er fuldstændig i overensstemmelse med sandheden. Ifølge flere medier har Anis Slimane overfaldet og slået sin danske klubkammerat Mathias Greve i ansigtet i forbindelse med en fodboldkamp på den københavnske vestegn.

Andreas Sklander fra Det Konservative Folkeparti har efter sin opfordring til at politianmelde undertegnede og melde undertegnede til Twitter blokeret undertegnede.

Dokumenterende skærmprint.

Journalist Nicolai Margon Madsen fra TV 2 Sport skriver om episoden ved Brøndbys træningskamp:

En tumultarisk episode udspillede sig under en intern Brøndby-træningskamp tirsdag.

Ifølge Ekstra Bladet blev Anis Ben Slimane og Mathias Greve så ophidsede, at de endte med at komme op at toppes. Efter kampen skulle Slimane have slået Greve i ansigtet.

Kommunikationschefen i Brøndby, Christian Schultz, bekræfter, at der har fundet et optrin sted i forbindelse med træningskampen.

(…)

Slåskampen mellem Slimane og Greve begyndte, fordi førstnævnte gik for hårdt ind i en tackling ifølge Ekstra Bladet.

Københavns Vestegns Politi bekræfter over Ekstra Bladet, at de har modtaget en anmeldelse om vold i forbindelse med episoden.

UPDATE

Københavns Vestegns Politi rejser ikke sigtelse for vold mod Anis Ben Slimane. TV 2 skriver:

Der bliver ikke rejst sigtelse for vold i forbindelse med den tumult, der opstod mellem to Brøndby-spillere i en intern træningskamp i tirsdags.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Københavns Vestegns Politi, der modtog en anmeldelse om vold og derfor efterforskede sagen.

Politiet har gennemset videomateriale og vurderet, at der ikke skal rejses sigtelse for vold i sagen.

– Vi har set video igennem, og ud fra en samlet gennemgang af den indledende efterforskning er det vores vurdering, at der ikke er tale om en overtrædelse af straffeloven, siger vicepolitiinspektør Claus Bardeleben.Se også Så mycket har Rasmus Paludan fått i skadestånd efter Korankravallerna

Læs også Onkel Toms hytte 

2 Kommentarer på "For nogle Brøndby fans er sandheden en forbrydelse"

  1. Hvad laver idioten i Danmark. ?

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.