Dominansvold: Muslim slår dansker i ansigtet

Den 21-årige tunesiske statsborger Anis Ben Slimane, der dyrker religionen islam, har ifølge flere medier overfaldet og slået danske Mathias Greve i ansigtet i forbindelse med en fodboldkamp på den københavnske vestegn.

TV 2 Sport – artikel ved journalist Nicolai Margon Madsen – skriver:

En tumultarisk episode udspillede sig under en intern Brøndby-træningskamp tirsdag.

Ifølge Ekstra Bladet blev Anis Ben Slimane og Mathias Greve så ophidsede, at de endte med at komme op at toppes. Efter kampen skulle Slimane have slået Greve i ansigtet.

Kommunikationschefen i Brøndby, Christian Schultz, bekræfter, at der har fundet et optrin sted i forbindelse med træningskampen.

(…)

Slåskampen mellem Slimane og Greve begyndte, fordi førstnævnte gik for hårdt ind i en tackling ifølge Ekstra Bladet.

Se også Svenska flygplatser hackade för att Rasmus Paludan brände Koranen

Læs også Dan Park udelukket fra Facebook i 30 dage på grund af White lives not matter collage 

5 Kommentarer på "Dominansvold: Muslim slår dansker i ansigtet"

 1. Efter at have observeret udviklingen i både dansk og europæisk fodbold i årtier kan man konstatere at fodbold åbenbart ikke længere er særligt attraktivt for etniske europæere at spille fodbold i deres egne lande. I stedet ser man fodboldspillere i tusindvis fra især afrikanske og mellemøstlige lande og kalder dem så for hhv franskmand, spaniere, italienere, svenskere, danskere, nordmænd osv.

  • Ja, det er en foruroligende udvikling.

  • Ja, på de store europæiske fodbold topmandskaber ser du næsten ingen hvide mænd længere. Mange af dem er blevet ‘besat’ med negroide lykkeriddere mænd der har fortrængt de hvide spillere.
   Klubberne står også selv for en hel del af denne etnicitetsudskiftning ved at handle med spillere fra den 3. verden på meget selv-egennyttige lukrative vilkår.
   Om 20 år så har vi et ‘dansk’ landshold stort set bestående af negroider.
   I det hele taget vrimler det overalt i Danmark med disse mørke skabninger der er stukket af fra det hele og søger lykken for at ville ‘berige’ vores vesterlandsk samfund.
   Hvis man ellers følger lidt med, så er denne berigelse endte i helt andre typer af U-lykker i vores samfund.
   International fodbold er blevet migrations forretning.
   Opholdstilladelser kan man jo nærmest få kylet i nakken på et af de efterhånden mange Udlændingestyrelseskontor i DK.
   Som NETTO butikker er de skudt op igennem de senere år.
   Det hele er kørt af sporet og stukket helt af…

   • Fordrukken Taber | 17. februar 2023 ved 09:56 |

    Jeg har selvfølgelig ikke noget imod nogen spillere, uanset hudfarve. Og det er fint med mig at spillere fra andre kontinenter kan kommer til Europa og er med til at skabe højere kvalitet i fodboldligaerne.
    Problemet med den nuværende situation er så bare efter min mening at den er symptomatisk på to ting:

    1. Den generelle demografiske udvikling i Europa- befolkningsudskiftningen viser sig nu simpelthen klart i sammensætningen af fodboldhold. Og det er som om at jo flere mellemøstlige og afrikanske spillere, der kommer til Europa, jo mindre har europæerne lyst til at repræsentere deres egne byer. Jeg har indtryk af at europæerne faktisk dårligt nok kan genkende deres egne byer mere og det samme gælder for fodboldholdene. De fraflytter.
    Og mange af de afrikanske og mellemøstlige spillere er jo nu nationaliserede som europæere, der repræsenterer europæiske landshold.
    I gamle dage ville det som minimum være blevet kaldt “tvivlsomme metoder for at forstærke landshold” at man importerer adskillige spillere, ikke bare fra andre kontinenter, men minsandten også fra andre europæiske lande. Nu er det åbenbart helt legalt i vores moderne fodboldverden, hvor landsholdsspillere ikke længere kan siges at være loyale mod det land, de stiller op for. Et stjerneeksempel: Schweiz. Se bare på alle jugoslaverne, albanerne og tyrkerne hos Schweiz- et af de tydeligste eksempler på et landshold, der i dén grad har benyttet sig af globalismen til at få fat i spillere, hvis loyalitet overhovedet ikke ligger 100% hos Schweiz..
    For 25 år siden ville det være blevet kaldt snyd. Og muligvis sanktioneret af UEFA. Nu kan alle mulige spillere fra alle mulige lande spille for europæiske landshold i vores nye, identitetsløse global-Europa.

    2. Mange europæiske klubber foretrækker de billigere afrikanske spillere, som så kommer til Europa og spiller. Det kan jeg et eller andet sted godt forstå. Europæiske spillerlønninger befinder sig på et så afsindigt niveau at de er blevet “club-wreckers”. Se bare på FC Barcelona- ifølge en nylig artikel andetsteds sparede FC Barcelona 670 millioner kroner (!) på at afgive Griezmann til Atletico Madrid og pga Piqués karrierestop.
    Det er vanvid. Og for en klub som FC Barcelona, der er ejet af medlemmerne, som hver især indbetaler langt over kr 1.000 hvert år for dette medlemsskab, så må det være fuldstændig oprørende økonomisk uansvarlighed. En spiller kan aldrig være så stor en løn værd- uanset argumenterne. Man har ødslet med medlemmernes penge og solgt ud af klubbens sjæl for at financiere spillernes grådighed.
    Det er umoralsk og perverst, efter min mening.

   • Ja, hvornår vender Messi i PSG tilbage til ‘sin’ klub ~ Barcelona ~ igen ? 🙂
    Der bliver lavet en eller anden big deal med Messi – ad omveje.
    Han skal, som det store ikon han er for klubben, tilbage til det nye renoverede og udvidede Camp Nou stadion for at vinde sit sidste mesterskab for Barca. Så vil ringen være perfekt sluttet for ham og klubben.
    Ironi kan forekomme her.
    Hvis ikke PSG kommer videre i CHL i denne sæson og ryger ud imod Bayern München, så er klubbens formålseksistens berettigelse ikke længere tilstede og målet nok aldrig opfyldt i at vinde CHL trofæet. Hele projektet falder sammen. Og måske trækker ejeren af klubben, Qatar Sports Investments sig også.
    Sidste skud i bøssen.
    Ja, netop problemet er at spillere fra helt fremmede kulturer og nationer går hen og bliver nationaliserede og spilleberettigede i de lande de engang kommer til. Loyaliteten overfor ens ‘fædreland’ eksisterer slet ikke på samme vis længere.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.