Politiet bekræfter: Muslim anmeldt for vold

Københavns Vestegns Politi efterforsker den tunesiske statsborger Anis Ben Slimane for et voldeligt overfald på en dansk mand. Anis Slimane brugte ifølge vidner knytnæver, skubbede og slog offeret i ansigtet.

TV 2 Sport-journalist Nicolai Margon Madsen skriver om episoden ved Brøndbys træningskamp:

En tumultarisk episode udspillede sig under en intern Brøndby-træningskamp tirsdag.

Ifølge Ekstra Bladet blev Anis Ben Slimane og Mathias Greve så ophidsede, at de endte med at komme op at toppes. Efter kampen skulle Slimane have slået Greve i ansigtet.

Kommunikationschefen i Brøndby, Christian Schultz, bekræfter, at der har fundet et optrin sted i forbindelse med træningskampen.

(…)

Slåskampen mellem Slimane og Greve begyndte, fordi førstnævnte gik for hårdt ind i en tackling ifølge Ekstra Bladet.

UPDATE

Københavns Vestegns Politi rejser ikke sigtelse for vold mod Anis Ben Slimane. TV 2 skriver:

Der bliver ikke rejst sigtelse for vold i forbindelse med den tumult, der opstod mellem to Brøndby-spillere i en intern træningskamp i tirsdags.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Københavns Vestegns Politi, der modtog en anmeldelse om vold og derfor efterforskede sagen.

Politiet har gennemset videomateriale og vurderet, at der ikke skal rejses sigtelse for vold i sagen.

– Vi har set video igennem, og ud fra en samlet gennemgang af den indledende efterforskning er det vores vurdering, at der ikke er tale om en overtrædelse af straffeloven, siger vicepolitiinspektør Claus Bardeleben.


Se også For Brøndby-fan Andreas Sklander er sandheden en forbrydelse

Læs også Natos generalsekreterare Jens Stoltenberg fördömer Rasmus Paludans koranbränning

3 Kommentarer på "Politiet bekræfter: Muslim anmeldt for vold"

 1. Man må sige at sagen udvikler sig. Når det er kommet så langt som til politianmeldelse, så vil jeg nok sætte spørgsmålstegn ved TV2-journalistens brug af vendingerne “op at toppes” og “optrin”.
  Det lyder mere som om at “optrinnet” har været langt mere voldeligt end først antydet.

  • Opdatering: Københavns Politi har netop udsendt en meddelelse, hvori det fremgår at politianmeldelsen ikke vil medføre en sigtelse.
   Det er jo også kun en hvid dansker, det gik ud over, så det kan Kbhs Politi da ikke tage alvorligt.
   Hvis nu rollerne havde været omvendt?..
   Jeg fatter så i forvejen ikke at det er kommet så langt. Denne slags kontroverser ved træninger er bestemt set før. Og at det overhovedet har medført en politianmeldelse er meget voldsomt. Nogen i klubben må jo have ment at det var så alvorligt at det skulle anmeldes.
   Og hvis ikke det var fordi at jeg har den mening at livet er blevet for kort til ambitionsløs og slap dansk klubfodbold, så ville jeg nok hidse mig op over det. Men jeg må indrømme at jeg anser fodbold for et af de områder, der nu helt er tabt til globalismen og propaganda-maskinen. Jeg ser det efterhånden yderst sjældent.

 2. Igen en aggressiv kulturberigende indvandrer der bliver en dysset helt ned eller fuldstændigt tiet ihjel af main stream pressen.
  Dem der tier samtykker…

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.