Rasmus Paludan og Stram Kurs Sveriges koranafbrænding går verden rundt: Fordømmes af Tyrkiet

I går brændte Rasmus Paludan og Stram Kurs Sverige koranen foran Tyrkiets ambassade i Stockholm. Manifestationen til fordel for ytringsfrihed har affødt en voldsom opmærksomhed flere steder i verden.

Dagens.dk skriver:

“Den tyrkiske udenrigsminister Mevlut Cavusoglu har således fordømt afbrændingen, som har skabt overskrifter over hele verden. 

Det britiske medie BBC har blandt andet udgivet artiklen: “Tyrkiet fordømmer ‘modbydelig’ svensk koranafbrændings protest,” hvori man blandt andet kan læse, at Cavsoglu har kaldt afbrændingen for “modbydelig” og “fuldstændig uacceptabel.”

Det qatarske medie Al Jazeera har ligeledes udgivet en artikel med overskriften: “Tyrkisk vrede efter koranafbrænding, kurdiske protester i Sverige,” og det tyrkiske medie DuvaR har udgivet artiklen: “Tyrkiet fordømmer på det kraftigste protester i Sverige, herunder koranafbrænding.”

Andre udenlandske medier, der har omtalt Paludan-demonstrationen, er blandt andre The StarDaily SabahTVP World og TRT World.”

Læs hele Dagens’ artikel her.


En video af demonstrationen kan ses her.

Se også Video: Stockholm / Sweden – Rasmus Paludan protest at Turkish Embassy – 21.01.2023 – Turkey now says no to Sweden in Nato

Læs også Kendt fra Danmarks Radio: Journalist arrangerer race-demonstration i Aarhus 

5 Kommentarer på "Rasmus Paludan og Stram Kurs Sveriges koranafbrænding går verden rundt: Fordømmes af Tyrkiet"

 1. SEJR✌️
  Fortsæt Rasmus Paludan👊

 2. Smid Tyrkiet ud af NATO, Israel ind!!

 3. At én mand, er i stand til at vælte løgnens læs, det er sgu for stort. Du har udødeliggjort dig selv, som den helt, der fremhæves i historiebøgerne. Eftertiden glemmer ofte, at i mange tilfælde var de samme hadet og forfulgt at deres samtid. Men kødet forgår, eftermælet og berømmelsen består!

 4. Ja, Paludan viser, at én menig person kan ændre historiens kurs, endda positivt og med fredelige midler (de fleste af den slags eksempler er attentatmænd, Paludan er snarest en Gandhi)! Man må jo håbe, at Sverige nu vil opleve en “Muhammedkrise” i stil med Danmarks, eller rettere betegnet en lektion i islamisk tolerance, der gør alle klogere, samt en ildprøve, der klart adskiller dem, der står fast, fra dem, der vil “tilpasse” sig de letkrænkedes censursamfund. Foreløbig står ledende svenske politikere fast på Paludans ytringsret, skønt de fordømmer koranbrænding, mens det rimelige svar selvfølgelig ville være entydig hån og latterliggørelse af diktatortyper som Erdogan og Kadyrov, der raser over en splint i modpartens øje, men ikke ser skoven af bjælker i deres eget. Men man går på listesko over for de tyrkiske hyklere af hensyn til NATO, men dermed bliver der jo samtidig stadig mindre “demokrati” at forsvare, forsvarsalliancens angivelige rationale.

 5. Mr. Paludan var om nogen medvirkende til at Swedi*STAN fik en helt ny type regering som forhåbentlig vil sætte ‘magt som de har agt’ ind ift. til at få rettet op på den totale ubalance landet er endt mht. udlændinge/indvandrings paradigmet. Historien vil dog vise.
  Men uomtvisteligt var det sidste års påske-koranafbrændings-kravaller, der fik svenskerne til at tænke sig om og vælge en anden og mere nationalistisk orienteret retning for landet.
  Nu har Sverige fået de enorme problemer med netop Tyrkiet som i den grad blokerer for landets indtræden i NATO.
  Var det ikke nærmere Tyrkiet der skulle smides ud af NATO lige nu ?
  NATO skulle helt nytænkes og rekonstrueres fra bund af med lande som vil friheden og demokratiet langt mere. Herunder lande som f.eks. Japan, Sydkorea, Taiwan, Australien, New Zealand etc.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.