Irakisk kvinde dømt for terrorfinansiering og fremme af terrorvirksomhed: Får lov at beholde tillagt dansk statsborgerskab

Ali Al Masry er ved Retten i Holbæk blevet idømt 16 års fængsel og udvisning for bestandig for forsøg på terrorisme. I samme sag blev irakiske Sara Hassin frifundet for medvirken til forsøg på terrorisme.

Sara Hassin blev dømt for terrorfinansiering og fremme af terrorvirksomhed. Det udløste ni måneders fængsel til den irakiske kvinde, der fik dansk indfødsret foræret af folketinget ved lov nr. 590 af 14. juni 2011. Kun Dansk Folkeparti stemte imod. I Retten i Holbæk blev Sara Hassin frifundet for en påstand om frakendelse af sit tillagte danske statsborgerskab, og hun kan altså blive i Danmark til evig tid, medmindre hun begår ny alvorlig kriminalitet.

Hvad er egentlig grunden til, at en irakisk kvinde, der hylder Islamisk Stat på sin Facebookprofil (se foto) og som bliver dømt for terrorfinansiering og fremme af terrorvirksomhed, skal kunne beholde sit tillagte danske statsborgerskab og blive i Danmark? Hvem har glæde af det – udover Sara Hassin naturligvis?

Kilde: Retten i Holbæk

Danmarks Radios journalist og retsreporter Caroline Clante har skrevet en artikel om terrorsagen. Af rubrikken fremgår det, at “kun én er nu blevet kendt skyldig”. Det er korrekt, at kun én – Ali Masry – er kendt skyldig i terrorisme. Men den dømtes hustru – Sara Hassin – blev dømt for terrorfinansiering og fremme af terrorvirksomhed. Mens den dømtes bror blev dømt for terrorfinansiering.

Caroline Clante på Linkedin.

Caroline Clante dækkede også retssagen, hvor palæstinenserne Noureddine Aziz og Alaa Mohamad var tiltalt for at ville slå Stram Kurs-stifter Rasmus Paludan ihjel.


Se også Tonåring döms för mordhot mot Rasmus Paludan

Læs også Søren K. Villemoes ‘s mor forsvarer sønnen i sagen vedrørende Annegrethe Rasmussen ‘s plagiat 

2 Kommentarer på "Irakisk kvinde dømt for terrorfinansiering og fremme af terrorvirksomhed: Får lov at beholde tillagt dansk statsborgerskab"

  1. En ny sejr for islam og muslimerne i Danmark.
    Og selv den til 16 år og udvisning dømte muslim kommer garanteret til at blive i Danmark, fordi udvisningerne aldrig bliver effektueret, samtidig med at den terrorstøttende muslimske kvinde nu kan blive og medvirke til yderligere islamisering af Danmark og i sidste ende den muslimske magtovertagelse af landet.
    Tillykke til islam og dens utallige støtter..🙄🙄

  2. FUCK ISLAM

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.