Noureddine Aziz og Alaa Mohamad er tiltalt for at ville slå Stram Kurs-stifter Rasmus Paludan ihjel

“Sikkerheden var høj, da Stram Kurs-stifter Rasmus Paludan i dag skulle afgive forklaring i en sag, hvor to mænd er tiltalt for at ville dræbe ham. For som anklageren i begyndelsen af sagen sagde til DR Nyheder, så er det ikke ‘hverdagskost’, at man har drabsforsøg på politikere.”

DR har en længere artikel ved journalist Caroline Clante om retssagen mod de to palæstinensere Noureddine Aziz og Alaa Mohamad, der er anklaget for drabsforsøg på Rasmus Paludan i forbindelse med en demonstration i Aarhus grundlovsdag 2020.

Den kan læses her

*

På Facebook skriver Rasmus Paludan om sin dag i retten i Aarhus:

“Jeg var i dag i Retten i Aarhus og vidne mod de to muslimske arabiske terrorister, der forsøgte at myrde mig med kniv grundlovsdag den 5. juni 2020. På tilhørerrækkerne sad kun 4 personer: 3 fyldige muslimske arabiske kvinder iført hijab samt bagmandens søn, som formentlig var teenager. Han var tynd og sad og trippede med fødderne. Han så vred ud.”

3 Kommentarer på "Noureddine Aziz og Alaa Mohamad er tiltalt for at ville slå Stram Kurs-stifter Rasmus Paludan ihjel"

  1. må de straffes rigtig hårdt, fx lav blodørnen på dem begge

  2. Straffen bliver desværre afmålt på, hvilken blødsøden regering der regerer i Danmark…
    Jeg så sådan set gerne, at man straffer islamister i henhold til deres egen lov, da vi jo allerede serverer halalkød for dem i vor fængsler…
    – AF MED HOVEDET!

  3. Udvisning til afsoning i hjemlandet kunne være fint 😉✌

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.