Syrisk flygtning voldtog sin kærestes søster, da hun ville hjælpe ham med at købe julegaver 

Altid velunderrettede Syrienblog har en bizar postering om den syriske migrant Hasan Sulaiman, der 30. juni 2022 blev idømt fængsel i to år og seks måneder ved Retten i Nykøbing Falster (1-2103/2022) for voldtægt af sin kærestes søster i Vordingborg. Dommen blev stadfæstet 29. november 2022 i Østre Landsrets 3. afdeling (S-2208-22).

Voldtægten fandt sted 15. november 2021 klokken 09.00 i en lejlighed i Vordingborg, hvor Hasan Sulaiman tungekyssede sin kærestes søster, skubbede hende ned i sengen, trak hendes bukser og trusser ned og stak fingrene op i hendes skede samtidig med, at han havde fat om halsen på hende, hvorefter han voldtog hende, mens hun sagde stop og lad være.

Hasan Sulaiman var kæreste med kvindens lillesøster, og kvinden var angiveligt taget hjem til Hasan Sulaiman i Vordingborg for at hjælpe ham med at købe julegaver på internettet.

Hasan Sulaiman fik opholdstilladelse i Danmark 27. juli 2016, jf. udlændingelovens § 9, stk. 1, nr. 2, som medfølgende barn til sine forældre, der blev familiesammenført til Danmark, hvorefter han indrejste til Danmark 12. oktober 2016 og blev registreret i Det Centrale Personregister (CPR).

Da Hasan Sulaimans fødselsdato ikke er registreret, er han fødselestimeret “010101” i CPR.

Efterfølgende rejste Hasan Sulaimans forældre hjem til Syrien, hvorefter Udlændingestyrelsen 5. juli 2018 traf afgørelse om bevarelse af Hasan Sulaimans opholdstilladelse, selvom han ikke længere opfyldte betingelserne om at være medfølgende barn til sine forældre.

23. marts 2018 forlængede Udlændingestyrelsen opholdstilladelsen i medfør af udlændingelovens § 7, stk. 1, jf. flygtningekonventionen af 28. juli 1951, hvorefter Hasan Sulaiman pludselig var selvstændig flygtning. Opholdstilladelsen blev senest 31. marts 2022 forlænget i to år af Udlændingestyrelsen indtil 31. marts 2024.

Hasan Sulaiman var på dette tidspunkt tiltalt for voldtægt af sin kærestes søster. Udlændingestyrelsen forlænger altså rutinemæssigt flygtninges opholdstilladelser, selvom de er tiltalt for alvorlig kriminalitet. 

Under sagens behandling i byretten i juni 2022 kom det frem, at Hasan Sulaiman, der har flygtningestatus i Danmark, jævnligt rejser på ferier til Syrien for at besøge sine forældre:

“Foreholdt tiltaltes forklaring om, at de skulle have talt om hjælp til julegaver tidligere, da han var kommet hjem fra ferie, kan vidnet godt huske, at hun var med i lufthavnen og hente ham efter, at han havde været på ferie i Syrien […]“

Kilde: Syrienblog, der følger syrisk kriminalitet i Danmark tæt. 


Se også Debatt i dagens tidning om Rasmus Paludan och Stram Kurs Sveriges yttrandefrihet

1 Kommentar på "Syrisk flygtning voldtog sin kærestes søster, da hun ville hjælpe ham med at købe julegaver "

  1. Har disse møgdyr dog ingen skal i livet. Svinet skulle pibes hjem og kneppe geden.

    Min overskrift. Er der noget Nyt om Abefamilien.??

    ———- Link til Potten ———–
    https://jyllands-posten.dk/indland/ECE14737031/tv-2-har-modtaget-trusler-og-indsat-vagter-efter-abekobling/?st=1

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.