Matthias Smed Larsen: Manden uden dømmekraft

Bevis på at Matthias Smed Larsen genindsatte løgn om, at Hugo Helmig var i live.

Frihedens Stemme kan nu afsløre, at det primære ansvar for, at dansk Wikipedia stadig lyver om, at Hugo Helmig lever, ligger hos den jurastuderende Matthias Smed Larsen.

Frihedens Stemme har dokumenteret både via udskrift fra folkeregistret og via udskrift fra tingbogen, at Hugo Helmig døde den 23. november 2022.

Mathias Smed Larsen fjernede oplysningen om Hugo Helmigs død fra artiklen om Hugo Helmig den 27. november 2022 kl. 13.32 og skrev som begrundelse: “Hvis sekundærkilden ikke er pålidelig kan dens gengivelse af primærkilder i sagens natur heller ikke være det.”

Dermed påstod Matthias Smed Larsen, at Frihedens Stemme “ikke er pålidelig” og dermed kunne Frihedens Stemmes gengivelse af en udskrift fra folkeregistret om Hugo Helmigs død “i sagens natur heller ikke være det.”

Til Frihedens Stemme skriver Matthias Smed Larsen: “Jeg har i øvrigt ikke tænkt mig at svare på dine spørgsmål.

Matthias Smed Larsen kan man aldrig have tillid til

Frihedens Stemme har bedt advokat Rasmus Paludan vurdere Matthias Smed Larsens juridiske kundskaber og almene dømmekraft.

Advokat Rasmus Paludan udtaler: “Jeg anser, at Matthias Smed Larsen slet ikke har nogen dømmekraft, når han vurderer, at en udskrift fra CPR er “utroværdig”. Som jurist skal man kunne foretage korrekte bedømmelser af troværdigheden i juridiske dokumenter, herunder en udskrift fra folkeregistret. Det er åbenlyst, at Matthias Smed Larsen ikke har tilstrækkelig dømmekraft til, at jeg nogensinde i livet ville have tillid til, at han som jurist kunne træffe en korrekt afgørelse.”

Matthias Smed Larsen forventer at blive færdiguddannet som cand.jur. i juni 2023.

Frihedens Stemme følger hans færden.

Bevis på at Matthias Smed Larsen genindsatte løgn om, at Hugo Helmig var i live.
Matthias Smed Larsen (“InsaneHacker”) genindsatte den 27. november 2022 kl. 13.32 løgn om, at Hugo Helmig var i live.

2 Kommentarer på "Matthias Smed Larsen: Manden uden dømmekraft"

  1. Utroligt. Uanset hvad man har som kilde og hvor troværdig den anses for at være, så har man som repræsentant for den nationalborgerlige og frihedsorienterede presse åbenlyst ingen muligheder og ingen rettigheder.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.