Kristian Thulesen Dahl holder møde med Özlem Cekic i arbejdstiden: – Hvem jeg mødes med – og hvornår – er noget, jeg afgør

I midten af november kunne Frihedens Stemme afsløre, at den mangeårige leder af Dansk Folkeparti – Kristian Thulesen Dahl – havde afholdt et møde med den tyrkisk-muslimske debattør Özlem Cekic i Aalborg Havn, hvor Thulesen Dahl er administrerende direktør.

Dokumenterende skærmprint


Frihedens Stemme spurgte efter besøget, hvorfor Kristian Thulesen Dahl mødes med Özlem Cekic i arbejdstiden.

Frihedens Stemme fik følgende svar fra Kristian Thulesen Dahl:

“Hvem jeg mødes med – og hvornår – er noget, jeg afgør.”

Frihedens Stemme har stillet Kristian Thulesen Dahl dette opfølgende spørgsmål:

Hvad er det faglige udbytte af et møde med Özlem Cekic? 

Kristian Thulesen Dahl har ikke svaret på det opfølgende spørgsmål fra Frihedens Stemme.

Hjemmesiden Søfart skriver følgende om Kristian Thulesen Dahls job som direktør for Aalborg Havn / Port of Aalborg:

“Som folketingsmedlem tjente den tidligere formand for Dansk Folkeparti Kristian Thulesen Dahl omkring 800.000 kroner. Oveni fik han angiveligt et beløb på 300.000 som formand for partiet, men med den nye løn som direktør i Port of Aalborg kan den tidligere partiformand se frem til et pænt lønhop. 

Mediet finans.dk har bedt om aktindsigt i den nytiltrådte direktørs løn og fået oplyst, at den er på 1.626.312 kroner om året eller mere end en fordobling af Kristian Thulesen Dahls tidligere grundløn som folketingspolitiker.”

En politiker, der som leder af et parti formåede at køre dette næsten totalt i sænk, er altså de facto blevet belønnet med en fordobling af sin grundløn.

Port of Aalborg-koncernen er et aktieselskab, der er 100 procent ejet af Aalborg Kommune. Moderselskabet, Port of Aalborg A/S, beskæftiger 90 medarbejdere og består af syv selvstændige datterselskaber.Se også Skolelev döms för stenkastning mot poliser som skyddade Rasmus Paludan

Læs også Krænkelseskulturen har gjort sit indtog i dansk kunst; billedkunstneren Elmer smidt ud af kunstnersammenslutning efter at have vist blackfacebilleder 

3 Kommentarer på "Kristian Thulesen Dahl holder møde med Özlem Cekic i arbejdstiden: – Hvem jeg mødes med – og hvornår – er noget, jeg afgør"

  1. Det er faktisk paradoksalt, at en erhvervsmæssig fiasko (som Moderaternes Kristian) alligevel ikke kunne være politiker, mens en politisk fiasko som DF-Kristian alligevel kan bruges på en ledende post i erhvervslivet… Men dét er dog kun et af mange eksempler på, at har man først været i varmen på Borgen, er man sikret “ben” på livstid, uanset hvor lidet man har brilleret der.

  2. Vis mig dine venner, og jeg skal fortælle dig, hvem du er.

    Er det i øvrigt ikke Kristians fætter, der er bøsse og som ligger i ske med en eller anden mandlig sygeplejerske, som er fup homoflygtning fra Tyrkiet?

  3. Thulesen Dahl har fået en koran-klods i hovedet, han er begyndt at leverer cementen til dem.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.