Muslim opfordrer danskerne til at åbne grænserne for ufaglærte migrantarbejdere

Aamash Mukhtar mener, at Danmark og andre europæiske lande måske skulle åbne grænserne for ufaglærte migrantarbejdere, som man blandt andet gør det i Qatar. Han konstaterer, at “ytringsfrihed betyder røv og nøgler, hvis man ikke har mad på bordet!”

Masseindvandringen til Europa begyndte i slutningen af 1960’erne, da det vestlige Europa åbnede op for ufaglært arbejdskraft fra blandt andet Jugoslavien og Tyrkiet. Masseindvandringen har siden ført til en omfattende islamisering af det vestlige Europa og en de facto afvikling af dele af ytringsfriheden.

(Migrantarbejdere i Qatar: Dokumenterende skærmprint)

Se også Professor i religionsvetenskap kommenterar muslimska kvinnors upplevelser efter Rasmus Paludans valtal

Læs også Stram Kurs V 

Be the first to comment on "Muslim opfordrer danskerne til at åbne grænserne for ufaglærte migrantarbejdere"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.