Tulle smiler igen: Muslimsk frokosthygge med Özlem Cekic

Den mangeårige Dansk Folkeparti-leder Kristian Thulesen Dahl hygger med den tyrkisk-muslimske veninde Özlem Cekic i Aalborg Havn, hvor Thulesen Dahl er administrerende direktør. Måske talte parret om Thulesen Dahls planer om at udbrede islam i Europa under betegnelsen ‘euroislam’?

Dokumenterende skærmprint.

Hjemmesiden Søfart skriver følgende om Kristian Thulesen Dahls job som direktør for Aalborg Havn / Port of Aalborg:

“Som folketingsmedlem tjente den tidligere formand for Dansk Folkeparti Kristian Thulesen Dahl omkring 800.000 kroner. Oveni fik han angiveligt et beløb på 300.000 som formand for partiet, men med den nye løn som direktør i Port of Aalborg kan den tidligere partiformand se frem til et pænt lønhop. 

Mediet finans.dk har bedt om aktindsigt i den nytiltrådte direktørs løn og fået oplyst, at den er på 1.626.312 kroner om året eller mere end en fordobling af Kristian Thulesen Dahls tidligere grundløn som folketingspolitiker.”

Se også Ufo-alarm på dansk statstelevision

Læs også Nationalmuseet: Reklamerer for sharialoven

Læs desuden Syrienjihadisten Jacob El-Ali / Mohammad El-Ali, der poserede med to afhuggede hoveder, vil tilbage til Danmark, hvor han ønsker at uddanne sig til lastbilchauffør 

3 Kommentarer på "Tulle smiler igen: Muslimsk frokosthygge med Özlem Cekic"

 1. Fremragende journalistik, du bedriver.

  Det ækle individ. Han misbrugte DF, der havde et omdømme som islamkritisk, med stop for indvandring som mål for egen personlige vindings skyld. Danmarks skæbne har aldrig interesseret ham en døjt. På sin post fik han den kritiske del af befolkningen til at stemme sig til magten, for at bruge præcis samme magt, til pisse alle sine vælge op og ned ad ryggen, da det virkelig gjaldt. I 2015 lod han vælte ind, hvad vælte ind kunne, og gjorde, i al sit planlagte forræderi,intet.

  Folketinget ligner bare ikke vejen til at gøre noget for at dæmme op for katastrofen. Måske skal vi bare være glade for SK ikke kom ind. Se nu hvilken dilettantisk forestilling NB, har udviklet sig til. Jeg har aldrig set dem som løsningen, men lige frem så ringe…

  Men hvad er så løsningen? Måske skal man tænke mere i “nede fra og op”. Man kan mene om venstrefløjen, hvad man vil, men de har jo haft gigantisk, for ikke at sige en knusende succes med “den lange march gennem institutionerne”. Skal vi i højere grad tænke i en “mod-march” end at stirre os blinde på det forkrøblede Folkebedragerting? Var det ikke Einstein, der sagde at sindssyge er defineret ved at gøre det samme igen og igen og igen og forvente forskellige resultater? Det ser jo ud til at blive den samme kvælende suppe, for alle, som kommer der ind.

  Jeg tænker også på de meldinger, jeg får fra Kristne fra Mellemøsten. Islams knusende overmagt, virker håbløs at sætte sig op imod. Men en Kristen iraker fortalte mig, at især efter Islamisk Stats hærgen, har den Kristne undergrundsbevægelse fået stærk medvind. Mange muslimer troede oprigtig på, at islam er fredens religion. Med islamisk stats hærgen, fik de anderledes syn for sagen, og mange flygtede efterfølgende ind i armene på de hemmelige kristne menigheder. Det samme sker i Iran. Hvis man, som termitter, arbejder i det stille med at gnave i fundamentet på noget, der ellers virker uovervindeligt, vil det uovervindelige en dag brase sammen. SK skal så fortsætte med at danne “fodboldhold” og andre sportsgrene m.m. og andet der umiddelbart ligner harmløs spas, men som skaber en modbevægelse. Og selvfølgelig holde fast i en skarp politisk holdning og national identitet, der ikke er til at misforstå. Generation Identitær er også vigtig i sådan en sammenhæng. Det andet ligner blot en endeløs og nytteløs banken hovedet i Christiansborgs tykke mure.

 2. “Den demokratiske styreform betyder i sin essens, at et land regeres af folket, at regeringen består af medlemmer af folket, og at der regeres for folkets bedste: Problemet er, at folket er retarderet.”
  Rajneesh, indisk guru (1931-1990)

 3. Kamæleonen Tulle !
  Det siger jo alt om denne nu tidligere DF’er
  Noget af et ‘ham’ skifte han hermed har gjort…
  Men hvorfor er det dog nødvendigt for ham at skulle flashe visuelt sådan direkte via et socialt medie ?
  Man har et standpunkt til man tar’ et nyt var der engang en anden karriere politiker der sagde.
  Men altså alt hvad der angår masseindvandringen og udlændingepolitik i det hele taget troede jeg vítterligt at der var tale om ren værdipolitik som ligger fastlagt i ens egne gener om hvad ens holdning til dette er i den skinbarlige virkelighed – og ikke bare er bestemt af om man er valgt ind i Folketinget…Det siger jo bare alt om hvad denne institution er gået hen og blevet.
  En karriere lykkeridder anstalt.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.