Pakistaner var nyhedsvært på DR og TV 2: Støtter islamisme

Den pakistanske indvandrer Murad Ahmed har været nyhedsvært og journalist på TV Avisen, DR2 og TV 2 News. I dag støtter han muslimernes fælles kamp i Danmark. En religionskamp, der kan betegnes som islamisme.

Se også Fyra frikänns för att ha stört Paludans demonstration med jazz

Læs også Hvem trænger mest til hjælp? Indtrængende islamister med cowboybukser fra Armani eller ofre for sult i Afrika 

3 Kommentarer på "Pakistaner var nyhedsvært på DR og TV 2: Støtter islamisme"

 1. på DR og TV 2 kan det bruges alt mulig affald og indavl.

 2. Multikulti og farvede etniciteter er ved at overtage mediefladen i MSM.
  I vores nabolande Sverige og Tyskland er det meget mere markant. Vi er bare nogle få år efter at opnå deres ‘niveau’ i den kulørte personale sammensætning på disse kanaler.
  Mange af disse fremmede etniciteter er i den grad med til at ‘legitimere’ den store befolkningsudskiftning og masseindvandring, specielt fra muslimske lande, i Danmark.
  Man må finde sine egne ‘beliebige’ dedikerede online kanaler online.

 3. Det lader til at en belgisk betjent blev stukket ned i Bruxelles igår. Har INTET set om dette før msn.dk nævner det i følgende notitsartikel langt nede på deres side:

  https://www.msn.com/da-dk/news/other/belgisk-betjent-blev-dr%C3%A6bt-af-mand-p%C3%A5-politiets-terrorliste/ar-AA13ZpHf?ocid=msedgntp&cvid=941998ebc1d34313bd0afa8c3b49cee0

  Manden råbte angiveligt “Allahu akbar”, da han stak betjenten ned. Hvad kan motivet mon være.. meget mystisk, hvad?!
  Og MSN-artiklen oversætter så “Allahu akbar” med “Gud er større”. Øhhhh nej, msulimerne tilbeder ikke vores Gud. De tilbeder Allah, så det skal oversættes som sådan, MSN!

  Dette er bare ét eksempel på muslimske angreb i denne uge. Jeg har abonnement på både Geller Report og Robert Spencer´s Jihad Watch og læser jævnligt Gates of Vienna. Når man har læst den daglige rapport fra de tre sider og sammenligner med massemediernes omtale (eller totale mangel på samme), så kan man hver evig eneste dag konstatere at massemedierne manipulerer, bagatelliserer og direkte lyver for at undgå at sandheden kommer frem.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.