Frie Grønnes somaliske kandidat Mohamed Abdikarim: Kræver gratis tolk

Somaliske Mohamed Abdikarim, der har meldt sig under Sikandar Siddiques muslimske faner, mindes gamle dage, da somaliere kunne få gratis tolk, når de skulle til skatteyderbetalt læge.

Mohamed Abdikarim beklager sig på Twitter.

Se også Godnatlæsning med Rasmus Paludan

Læs også Hvad blev der egentlig af Ayse Dudu Tepe? 

3 Kommentarer på "Frie Grønnes somaliske kandidat Mohamed Abdikarim: Kræver gratis tolk"

 1. I et forhåbentligt og ønskeligt i fremtiden kommende RE-migrationsministerium skal ALLE med afstamning fra Somalia sidde på alle første række og så skal de ellers bare have tvangstildelt en IKKE-retur billet til Somalia-land. Bla. ham den somaliske-Mohamed-kulturberiger omtalt i artiklen, som tror at Danmark er en kæmpe gavebod og socialkontor hvor alt kan opnås gratis.

 2. Dengang jeg var barn, var der ikke noget der hed Somaliske kræve-islamister, hvor disse kom i hopetal til Danmark, forlangte asyl, og straks begyndte at berige landet med uhørt grov kriminalitet og krævementalitet, og dette uden at yde noget som helst, men kun nyde og kræve ind. Nu kan man hverken gå sikkert på gaden, eller ytre sig frit, uden at risikere liv og lemmer…..

  • Helt og aldeles enig! Overalt i verden hvor disse Somali’ lever opstår der enorme ghettodannelser og voldsomme problemer(kriminalitet etc.) ud derfra.
   Hvis nogen tror at disse Somali’ kan integreres i et vesterlandsk liberalt demokrati, så er man direkte klar til den ‘lukkede’ afdeling.
   Der er kun én ting at gøre ved dem: De skal remigreres all med tvang.
   De er det folk i verden med noget af den allerlaveste IQ.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.