Venstreradikale løgne om Field’s-tragedien

Der har været meget på fokus på spredning af løgne og misinformation i det muslimske indvandrermiljø i dagene efter skyderiet i Field’s. Men også stemmer fra den yderste venstrefløj – som Tommy Henningsen – spredte falske nyheder med fuldt overlæg.

65-årige Tommy Bent Henningsen omfavner muslimske indvandrere, som han ønsker glædelig ramadan. Samtidig kæmper den 65-årige falstring mod sine danske landsmænd. Tommy Bent Henningsens glæde ved muslimer og mellemøstlig kultur stammer angiveligt fra hans multikulturelle ægteskab. Tommy Henningsen blev gift med den thailandske kvinde, Sunee Henningsen, i sommeren 1997.

Det dansk-thailandske ægtepar driver et rengøringsfirma fra deres villa i Stubbekøbing på Falster.

Tommy Bent Henningsen agerer ofte som en såkaldt ‘internettrold’ på de sociale medier, hvor den 65-årige mand skriver spydigheder til sine politiske modstandere med det håb at få tonen og debatten til at flamme.

Den 65-årige Tommy Bent Henningsen er en del af et venstreradikalt internetfællesskab. Det tæller blandt andet en 66-årig såkaldt ‘antifascist’, der er bosat i Vester Thorup-Klim-området, der ligger i Jammerbugt Kommune. Desuden er der tråde til et voldeligt medlem af Enhedslistens afdeling i Viborg – Casper Kennild – der er omkring 40 år.

Mere om Tommy Henningsen her.

(Øverste billede: Maleri, der forestiller gerningsmanden i Field’s)Se også Rasmus Paludans massiva valturné med Stram Kurs Sverige runt svenska städer sommaren 2022

Læs også Koran-opptøyer / koranoptøjer (SIAN påkørt af islamist) 

2 Kommentarer på "Venstreradikale løgne om Field’s-tragedien"

  1. Som præst over egen menighed, kunne Paludan så ikke være initiativtager til at indstifte en årlig, tilbagevendende Mindegudstjeneste for muslimernes ofre her i landet. Både de døde og invaliderede danskere. Med en transmitteret Prædiken og Fællesbøn for dem. Det kan ganske vist ikke foregå med navneoplæsning, da flere sikkert vil være sig frabedt at de selv, eller deres familiemedlem, bliver sat i sammenhæng med SK eller navnet Rasmus Paludan. Det bør selvfølgelig respekteres, men derfor kan det vel stadig lade sig gøre at nævne, enten det samlede antal, eller navne på de personer, som godt kan se, hvilken omsorgsfuld handling dette vil være og derfor takker ja til initiativet.

  2. Her er en lorte konvertit.
    https://24nyt.dk/mickie-persson-efterlyses-for-groft-roeveri-mod-16-aarig-dreng/

    Mickie Persson efterlyses for groft røveri mod 16-årig dreng

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.