Kriminelle migranter flygter fra røde pædagoger

To sorte indvandrere er flygtet fra ungdomsinstitutionen Stevnsfortet. Her mødes de unge kriminelle – der er 12 til 18 år – af venstreorienteret socialpædagogik samt fritidstilbud som playstation, biograf og gokartbane.

Om sin skolepædagogik skriver Stevnsfortet på institutionens hjemmeside:

“Stevnsfortet skal udvikle de unge og ikke straffe dem. Tanken er, at det er straf nok, at de ikke kan komme herfra, når de vil.

Derfor er socialpædagogikken det fremtrædende, og pædagogerne møder de unge, hvor de er og fokuserer ikke så meget på, hvad de har lavet før.

Det bærende er relationen mellem de unge og personalet, da mange af de unge oplever den første nære voksenkontakt på Stevnsfortet.

Personalet viser, at de kan rumme de unge, og de lover aldrig noget, de ikke kan holde. Derfor erfarer de unge, at her kan de stole på de voksne.

Grundtanken er, at enhver positiv relation bidrager til, at de unge kan opnå sociale og personlige kompetencer.”

Stevnsfortet “skaber det bedst mulige sociale netværk, så ingen kommune eller andre samarbejdspartnere skal henvende sig forgæves”.

Se også Förvaltningsrätten har hittat ytterligare fel Polisen begått mot Rasmus Paludan från Stram Kurs Sverige

Læs også Laura Rosenvinge, 28 år (S): Godt at Normstormere opdrager børn, tør ikke ‘overlade den opgave til forældrene’

Læs desuden Tommy Henningsen lyver om Field’s-tragedien 

2 Kommentarer på "Kriminelle migranter flygter fra røde pædagoger"

  1. Udvikling, af hvad dog ?
    Disse to mørkemænd, der er flygtet fra denne institution stammer fra lande/kulturer der har de absolut laveste intelligenskvotienter i verden. Der er biologisk set stort set intet at udvikle på. De er komplet uden for den ræve-røde såkaldte pædagogiske rækkevide. De hører hjemme i en lukket isoleret afd. Man kan vel ikke sende dem ud af landet pga. det og andet bla. danske statsborgerskaber.
    Stater, regioner og kommuner elsker disse fremmede fjendtlige kulturberigere. Der følger vel en eller anden offentlig økonomisk udligning med ved at skulle tage ‘vare’ på disse i en en eller anden grad.
    Jeg gruer virkelig for hvordan den slags ser ud om allerede 10-20 år…
    PÅ den spanske solkyst Costa del Sol ( Costa del Crime) har man for tiden store problemer med svenske migrant efterkommere fra MENA lande, som terroriserer med skyderier og anden meget grov kriminalitet. Der er lige anholdt over 70 af dem dernede. Helt sindssygt !

  2. Hva fanden er det for nogle tegninger, de er da vidst lige kommer ned fra træerne.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.