Afsløring af Facebookcensur: Venstrefløjen anmelder i flok

Det er ikke kun i muslimske Facebookgrupper, at man koordinerer masseanmeldelser og censur af modstandere på højrefløjen. Samme strategi bliver brugt på den yderste venstrefløj, der har fundet ud af at kvæle sine modstandere på de sociale medier.

Her er det den 64-årige Tommy Bent Henningsen, der demonstrer, hvordan han i fællesskab med andre venstreekstremister vil lukke munden på højrefløjens stemmer. I dette tilfælde prøver Tommy Henningsen at få slettet et Facebookopslag fra Dansk Folkepartis tidligere folketingsmedlem, Martin Henriksen. Netop islamkritikeren Martin Henriksen har tidligere prøvet at få slettet opslag på Facebook.

Tommy Bent Henningsen omfavner muslimske indvandrere, som han ønsker glædelig ramadan. Samtidig kæmper den 64-årige falstring mod sine danske landsmænd. Tommy Bent Henningsens glæde ved muslimer og mellemøstlig kultur stammer angiveligt fra hans multikulturelle ægteskab. Den censurelskende Facebookdebatør blev gift med den thailandske kvinde, Sunee Henningsen, i sommeren 1997.

Det dansk-thailandske ægtepar driver et rengøringsfirma fra deres villa i Stubbekøbing på Falster. Men Tommy Bent Henningsens mangfoldighed rækker ikke langt inden for ægteskabets rammer. Det er Tommy Bent Henningsen, der er 100 procent eneejer af både den 10-værelses store villa samt rengøringsvirksomheden. Der blev ikke delt i porten med den thailandske kone – sådan er socialismen.

Tommy Bent Henningsen agerer ofte som en såkaldt ‘internettrold’ på de sociale medier. Her skriver den 64-årig mand spydigheder til sine politiske modstandere med det håb at få tonen og debatten til at flamme op i negative toner.

Den 64-årige Tommy Bent Henningsen er en del af et venstreradikalt internetfællesskab. Det tæller blandt andet en 65-årig såkaldt ‘antifascist’, der er bosat i Vester Thorup-Klim-området, der ligger i Jammerbugt Kommune. Desuden er der tråde til et voldeligt medlem af Enhedslistens afdeling i Viborg – Casper Kennild – der er omkring 40 år.

Flere og flere danskere oplever at blive ekskluderet fra de sociale medier. Grunden er desværre soleklar:

Venstreradikale onlineaktivister – som rengøringsmanden Tommy Henningsen – har fundet ud af undertrykke ytringsfriheden og sine politiske modstandere.

Hvornår gør politikerne noget ved den venstreorienterede Facebookcensur?

*

Mere om trusselmageren Casper Kennild fra Enhedslisten på Frihedens Stemme

5 Kommentarer på "Afsløring af Facebookcensur: Venstrefløjen anmelder i flok"

 1. venstrefløjen er en flok hyklere, dobbelt moralske, især total historieløse og så videre

 2. Engang imellem får man det indtryk at hvis der bare er tilstrækkeligt mange anmeldelser af et opslag på de sociale medier, så fjerner pågældende medie opslaget uanset om det bryder mediets egne regler, endsige nogensomhelst lov. Udover det så bryder de sociale medier i forvejen selv utallige nationale lovgivninger ved at censurere både opslag og dem, der lægger opslagene op. De har jo deres egne love, som de meget gerne vil have står over de nationale love- overalt i Verden. Og det er så en stor del af grunden til at jeg ikke er på sociale medier. Jeg har forlængst erkendt at kampen ikke står der- den er på forhånd tabt. Kampen består nu i bare at kunne have vores egne rum, hvor ytringsfriheden stadig eksisterer; min teori er at andre mennesker vil savne ytringsfriheden så meget at de vil migrere over til de sider, hvor den stadig består. Hvis ikke det sker, så er alt tabt- og det ser jeg egentlig stadig som det mest sandsynlige udfald, for befolkningen generelt set nægter at se realiteterne omkring presset på friheds- og borgerrettigheder i øjnene. De lytter til de statskontrollerede massemedier og tror på alt, hvad de får at vide, næsten uden undtagelse. Se bare på coronapandemien- jeg tror seriøst at hvis danskerne fik påbud om at gå rundt med ble i det offentlige rum konstant, så ville de gøre det. Og fremvise den på forlangende!!
  Hvad kan vi så gøre? Ja, det er jo et såkaldt “godt spørgsmål”. Som tingene går nu, er jeg bange for at det ender med “Alle mand for sig selv” i ensom individuel kamp for sit område. Det første tegn på dette tror jeg vi vil se i form af hvilken udvikling tingene tager i Frankrig i år. Jeg tror ikke at Danmark er kommet til kogepunktet endnu, der er et stykke vej. Lande som førnævnte Frankrig og måske især Sverige og Belgien forekommer at være tættere på.

 3. på.
  Nykøbingvej 90
  Maglebrænde
  4850 Stubbekøbing
  23 62 69 31
  22 33 95 31
  26 28 68 31
  28 25 53 31

  Der er ingen rengøringsfirma dette sted, men nok noget helt andet

 4. 65-årig såkaldt ‘antifascist’, der er bosat i Vester Thorup-Klim-området. Har nok set tumpen på tuben.
  Er det ham manden med “Fiskerlussinger”☺

 5. https://youtu.be/cD9NPtG1iJk
  Her er knuden. En rigtig landsviger.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.