Kommunist Line Stenholdt Madsen advarer ‘borgerlige mennesker’: I skal brænde!

Mon kommunisten Line Stenholdt Madsen kommer til bekymringssamtale hos PET? Historikere mener, at kommunismen på verdensplan har kostet over 100 millioner menneskeliv. Hvem bliver det næste offer for den røde vrede?

Line Stenholdt Madsen er nethader, førtidspensionist og medlem af Kommunistisk Parti.

Line Stenholdt bryder sig heller ikke om kunstnerne Poul Pava og Kristian Hornsleth. De er ifløge Line Stenholdt “talentløse motherfuckers”.

Se også Berlingske gør woke-socialdemokrat Anne Sofie Allarp til kronikredaktør: Forstår ‘vor tids mest afgørende brudflader’

Læs også Pressträff just nu om åtal efter Korankravaller

Læs desuden Danske Jens Faurschou køber Jeff Koons’ ballonabe for 87 millioner kroner

3 Kommentarer på "Kommunist Line Stenholdt Madsen advarer ‘borgerlige mennesker’: I skal brænde!"

  1. Hun ville ikke overleve mange år i Stalingrad, hvor der ikke var plads til uproduktive elementer. Men i Danmark kan hun hælde sit gylde ud dagen lang for arbejdende danskeres penge.

  2. Hvis nu alle vi borgerlige brænder op, hvem skal så arbejde og betale din bistandshjælp Line ? Samtidigt undrer jeg mig over, hvorfor de fredselskende personer som altid taler om tonen i debatten, altid selv taler og skriver så grimt og krigerisk om deres politiske modstandere, men man skal nok have en venstresnoet hjerne, for at forstå den logik …..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.