Øjenvidne Rasmus Hamer: Sikandar Siddique taler sandt om episode på Folkemødet

Torsdag aften i sidste uge blev Sikandar Siddique ifølge sin egen forklaring stoppet af gående betjente på Folkemødet i Allinge på Bornholm. Ifølge Sikandar Siddique bad betjentene ham, hans lillebror og en ven om at legitimere sig.

Sikandar Siddique har efterfølgende sagt, at han blev stoppet på grund af sin hudfarve og etnicitet. Bornholms Politi er uenig i Sikandar Siddiques udlægning af episoden. Lørdag sendte Bornholms Politi en pressemeddelelse ud, hvor chefpolitiinspektør Jacob Ibsen udtaler, at betjentene udelukkende henvendte sig til Sikandar Siddiques to ledsagere, som en borger havde udpeget efter en episode, hvor klimaaktivister havde afbrudt livesendingen af Danmarks Radios Debatten på Folkemødet.

Rasmus Hamer, 39 år og skolelærer fra Haderslev, var øjenvidne til episoden på Folkemødet. Han støtter Sikandar Siddiques side af historien i et opslag på sin Facebookprofil, hvor han skriver:

“1.100 mennesker har kommenteret på om de mener Sikandar Siddique har ret eller er fuld af løgn.

De fleste er overbevist om at politiet taler sandt og Sikandar lyver.

Jeg VED Sikandar taler sandt! For jeg gik ved siden af ham og hans to venner da det skete 😅 lige efter videoen blev optaget kiggede han direkte på mig og råbte “jeg blev stoppet af politiet”. Vi var alle meget overraskede af hvor pinligt politiet opførte sig.”

Rasmus Hamer har ingen forbindelse til Sikandar Siddique.

Ifølge bloggen Danmarks Fremtid er Ramus Hamer bias. Danmarks Fremtid skriver:

“laver man en hurtig søgning, så vil man hurtig finde ud af, at øjenvidnet Rasmus Hamer har tætte forbindelser til venstrefløjen, deler mange holdninger med Sikandar Siddique, blandt andet den store afsky til den danske migrantpolitik.

Rasmus Hamer SF

Noget tyder på, at Rasmus Hamer har tætte forbindelser til SF, for eksempel har han bakket kraftigt op om SF Haderslev på Facebook. Hans deltagelse på Folkemødet indikerer også den politiske interesse.

Og kigger man på hans Twitter profil @ChampHamer, så er det tydeligt, at han tager kraftigt afstand fra dem, der ønsker en stram migrantpolitik, dem der har fået nok af offermentaliteten og den misforståede tolerance.”
*

Rasmus Hamers Facebookpostering, hvor han tager Sikandar Siddiques parti.

Se også Det evige offer: Socialdemokratiet advarede mod Sikandar Siddique

Læs også Nyt mediestunt af Sikandar Siddique: “… det var Sikandar Siddique, der selv henvendte sig til politiet”

Læs desuden Polis och media förväntansfulla inför Rasmus Paludans ansökan om valmöte för Stram Kurs Sverige

4 Kommentarer på "Øjenvidne Rasmus Hamer: Sikandar Siddique taler sandt om episode på Folkemødet"

  1. kill'em all before they kill you | 20. juni 2022 ved 18:13 |

    Sikandar Siddique, ta at fuck af🚀

  2. Den pakirøv ka da bare fise af.
    Rasmus Hamer, 27 år og skolelærer fra Haderslev. Ja haløjsa da, det siger en del.
    Skolelærere i dag er røde alle til hobe. De er lige så røde som en barnenumse der fik bléen skifter forsent.

  3. Hvornår taler en muslim sandt?

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.