Bredt folketingsflertal vil fjerne partistøtte til små partier

Journalist Jeppe Findalen fra Frihedsbrevet skriver:

“I al ubemærkethed og uden offentlig debat er et bredt flertal af Folketingets partier blevet enige om at tage en kontroversiel beslutning. Flertallet vil nemlig ændre reglerne, så små partier, der ikke får nok stemmer til at komme i Folketinget, fremover ikke skal modtage partistøtte, som de gør i dag. Forslaget fremgår af en beretning fra Udvalget for Forretningsorden, som nu har bedt indenrigs- og boligminister Christian Rabjerg Madsen (S) om at fremsætte et lovforslag om de nye regler til efteråret.”

Læs hele Frihedsbrevets artikel her.

*

Det er svært at se beslutningen som andet end et frontalangreb fra det politiske establishment mod Stram Kurs, Veganerpartiet, Frie Grønne og Kristendemokraterne.

Se også En till misstänkt för attentatsförsök mot Stram Kurs Sveriges Rasmus Paludan

Læs også Europæisk kulturhovedstad: Marina Abramovic i Kaunas 1 Kommentar på "Bredt folketingsflertal vil fjerne partistøtte til små partier"

  1. Smart. De systemtro partier kan dermed fjerne enhver opposition. Her i Danmark handler alt nemlig om statsstøtte- og dem, der får mest statstøtte, regerer. Det gælder også i det påståede “frie” erhvervsliv, hvor det efterhånden kun handler om at være så systemtro som muligt.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.