Rosa Lund fløj halvvejs rundt om jorden: Plantede to træer!

Enhedslistens Rosa Lund fortæller stolt, at hun har plantet træer i afrikanske Rwanda samt i de palæstinensiske områder. Som kompensation for to kulsorte flyveture på knap 20.000 kilometer, hvor hun udledte mindst 3,3 ton CO2.

Enhedslisten erklærede i 2019, at antallet af flyrejser skal nedbringes. I maj 2022 fravalgte Rosa Lund at holde onlinemøder med sine kontakter i Rwanda, og hun fløj over 13.000 kilometer til og fra Afrika. En udledning på mindst 2,3 tons CO2.

Se også “Journalisten (Ida Trøiborg Laursen, red.) er ved en fejl kommet til at overtage kilden i artiklens ordvalg”, skrev en DR-redaktør…

Læs også Muhammedmeme: Hjalp kommunikationschef Kristian Danholm fra Københavns Politi sin tidligere kollega Asger Juhl fra Den Uafhængige med politianmeldelsen af Uwe Max Jensen? 

Læs desuden Livechatt 30 maj om Rasmus Paludan och Stram Kurs Sveriges Koranbränning i Kristianstad

4 Kommentarer på "Rosa Lund fløj halvvejs rundt om jorden: Plantede to træer!"

  1. “Klimagrisen” og Israel-haderen Rosa Lund ville nok ikke blive begejstret, hvis hun fandt ud af hvor jeg har sponsoreret frugttræer 😆😆! Hun ville nok med det samme begynde at galpe op om “apartheid-træer” og “støtte til strukturel israelsk racisme”..
    Jeg skal derfor her komme med en opfordring til jer andre om at gøre som jeg- sponsorere frugttræer i Israel! Der er flere organisationer, der tilbyder sponsorater og man får et flot frugttræ-certifikat sendt hele vejen fra Israel til sin private adresse. Man kan også dedikere træet/træerne til bestemte formål- jeg har for eksempel med mit sponsorat støttet de israelske ofre for de jødehadende mordere og terrorister, som “klimagrisen” Rosa Lund enten uforvarende eller helt bevidst støttet med sine donationer. Nå ja, og til almindelig info, så gjorde jeg det minsandten helt uden at tage flyet..

  2. eller Klima-so om man vil.

  3. “3 intense dage i Rwanda”. Der kommer nogle meget ubehagelige billeder frem på nethinden.

  4. Jeg er også sikker på, at lavintelligente, irrationelle kvindermennesker ikke kan modstå, når den sorte muskelbundt spiller bongotrommer i tropenatten, og at hun simpelthen er nødt til at overgive sin appelsinhudede krop til dens erotiske drømmeleg betalt af skatteyderne.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.