Mette Frederiksen, Rune Lykkeberg og Barbara Bertelsen: En uklædelig medietrekant

Det hele hænger sammen. Informations chefredaktør Rune Lykkeberg medvirker i statsminister Mette Frederiksens personlige podcast Statsministeren Spørger.

Rune Lykkeberg er venner med statsministeriets departementschef, Barbara Bertelsen. Information modtager 25,5 millioner kroner i mediestøtte.

Se også Pikken som pejlemærke: Redaktørassistent Mathilde Meile fra Dagbladet Information afviser læserbrev af Uwe Max Jensen 

Læs også Gratis gamingevent för att ungdomar inte ska lyssna till riksdagskandidat Rasmus Paludan från Stram Kurs Sverige

3 Kommentarer på "Mette Frederiksen, Rune Lykkeberg og Barbara Bertelsen: En uklædelig medietrekant"

  1. Så, så… Når tilmed den bistre Sørine mener, at det er farligt at nære mistro til Mette, må vi hellere sætte os trygt tilrette og være taknemlig for de dybe tanker fra podcastens oprigtige deltagere… Den ironi, der måtte forekomme her, vil jeg først benægte, hvis statsministeren også inviterer Rasmus Paludan, GI-repræsentanter eller lignende dansknationale i studiet. https://www.berlingske.dk/kommentatorer/den-farlige-mistro-til-politikere

  2. Der var engang hvor det var et tegn på integritet og sund skepsis som borger at betvivle politikeres motiver.
    Det er nu afløst af et regime, hvor det er en tvangstanke hos borgerne IKKE at betvivle nogetsomhelst af hvad politikerne foretager sig, uanset om de samlebånds-bryder Grundloven, afskaffer den og erstatter den med et medicinsk tyranni og vanvittige utopiske planer om et samfund, der er bygget på et system, der nærmest ikke tillader befolkningen nogensomhelst rettigheder og en særdeles beskeden indflydelse.
    Jeg er dybt skuffet over blandt andet Sørine Gotfredsen, der nu også har svigtet sit eget udgangspunkt og nu er en af fjenderne. Men nærmest samtlige borgerlige politikere og personligheder har jo gjort det samme, og man har vænnet sig til denne “backstabbing” fra såkaldt “højreorienterede” mennesker, der viser sig at støtte enten den venstreekstremistiske eller den totalitære dagsorden, når det kommer til stykket.

  3. Sørine, der gav den som modige præst, der turde tale tidsånden midt imod. Hun kan ikke se katastrofen i den magtfuldkomne Mette Fredriksen, der har ødelagt alt, hvad hun har rørt ved, og stået i spidsen for at myrde tusindvis af danskere med sine dødssprøjter. Men det må man gerne i dagens Danmark, uden konsekvenser.

    Sørine er færdig som gårdsanger. Er blevet hofsanger i stedet og har dermed kørt sig selv ud på historiens losseplads.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.