CO2-svineri: Rosa Lund flyver igen

Folketingets flyverdronning – Rosa Lund fra Enhedslisten – er dårligt landet efter en flyvetur til Afrika – før turen nu angiveligt går til Mellemøsten. Søndag morgen satte Rosa Lund sig i flyveren til Israel. Rosa Lunds flyvetur vil udlede cirka 1,6 ton CO2.

Læs mere om klimagrisen Rosa Lund her.

Se også 10 september 2022 kommer Rasmus Paludan till Härnösand, Örnsköldsvik, Skellefteå, Piteå och Luleå med Stram Kurs Sverige

Læs også The Collapse of Civilization

Læs desuden Tomas Brixen Kristiansen: – Martin Henriksen burde dømmes for – i det allermindste – landsskadelig virksomhed. Fy for satan en lille klam fascist vi har fået os dér 

2 Kommentarer på "CO2-svineri: Rosa Lund flyver igen"

  1. 🐷🐷🐷 Røde-Rosa Co2 🐽🐽🐽

  2. Det lyder suspekt. Altså at hun tager til Israel- jeg gætter på at formålet er at hun vil støtte sine muslimske venner dernede, der, som hun nok ville formulere det, “lider under den israelske besættelse og apartheidstats nedværdigende behandling af palæstinenserne”.. det er forøvrigt en anden grund til at jeg godt kan forstå hvis Israel og jøderne er voldsomt f…ing trætte af vestlandene; både vestlige statsledere og førende politikere i Vesten støtter den såkaldte “tostatsløsning”- som vil medføre en fortsat konstant muslimsk belejringstilstand mod Israel. Og Vesten sender minsandten også kolossale mængder af penge til palæstinenserne (!!), så de kan videreføre den væbnede kamp mod den jødiske stat, fordi vestlandene overhovedet ikke har nogen ordentlig kontrol med hvor pengene ender henne..
    Hvis jeg var israeler, ville jeg være konstant rasende over det. I Vesten medvirker vi direkte til mord på israelere! Også Danmark! Og ingen danskere ser ud til at interessere sig for det- de synes bare det går fint med vores Israel-politik, hvis de altså overhovedet orienterer sig om det, for det er jo “så langt væk”.. men vi kan godt have travlt med fuldstændig uhæmmet at svine jøderne til fordi de omskærer drengebørn, nærmest som om det var enden på al dansk civilisation(!)- samtidig med at vi (et stort dansk folketingsflertal og de fleste danskere, er mit indtryk) går med i det konstant hylende og skrigende anti-Israel kor, der ukritisk er gået med på påstandene om de mange jødiske verdensmagtssammensværgelser og- især- den muslimske kæmpeløgn om “apartheid”-landet Israel og hvordan jøderne ingen ret skal have til deres eget oprindelige område..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.