Budapest, here we come!

Kender I det? Man er inviteret ind i DR for at kloge sig på klima og CO2-udledning, og så glemmer man at fortælle om ens problemer med flyforsinkelser!

Mere om klimahykleren Ida Dalsgaard Nicolaisen her.

Læs om Extinction Rebellions forbindelse til venstreekstremisme her.

Bliv orienteret om Extinction Rebellion-aktivisten Maja Parsberg Madsens nazibeskyldninger her.

Se også Pikken som pejlemærke: Redaktørassistent Mathilde Meile fra Dagbladet information afviser læserbrev af Uwe Max Jensen 

Læs også Moderat som önskade Rasmus Paludan fra Stram Kurs Sverige död får inte gå med i Socialdemokraterna

1 Kommentar på "Budapest, here we come!"

  1. Mennesker som denne kvinde fatter slet ikke selv hvor rædselsfulde konsekvenser, deres handlinger og opførsel har. De er konstant og 100% optaget af og overbevist om deres ideologi og at få magt over andre menneskers liv, fordi deres ideologis realisation afhænger af magt over andre. Det er så noget, de arbejder med 24/7/365. Og da de er så ekstremt insisterende og er oplært i, samt fået finslebet deres propaganda-evner, så ender de altid med at få en eller anden form for magt- af den simple grund at der er andre mennesker i deres omgangskreds, der så tror at de slipper for at høre på dem. Men det sker ikke. Tværtimod så ender det ligesom med den nuværende danske juntaleder Frederiksen; at den irriterende, magtsyge, autoritære person ender med at sidde med alt for meget magt. For de får aldrig nok- og jo mere magt, de får, jo mere magt vil de have. Og de giver ikke op før alle danser efter deres pibe, hvad enten de vil det eller ikke. Og da andre mennesker generelt set ikke ønsker at leve efter de autoritæres forskrifter, så ender det altid med folkeopdragelse, eventuelt straffelejre og/eller massemord, som i Sovjet-tiden.
    Det sjove ved det hele er at mennesker som denne Ida ikke engang selv kan se det- de tænker kun på det store idealistiske slutmål.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.